Badminton’da çifte başarı

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın organizesiyle Bayburt’ta gerçekleşen Badminton Gruıp müsabakaları sona erdi...

Badminton’da çifte başarı
Bayburt Postası – Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’nın organizesiyle Bayburt’ta gerçekleşen Badminton Gruıp müsabakaları sona erdi. 11 ilin katıldığı turnuvada Bayburt takımı erkekler ve bayanlarda grup birincisi oldu.

Erzincan, Ardahan, Trabzon, Artvin, Tokat, Erzurum, Ordu, Gümüşhane, Giresun, Rize illerinde 112 sporcunun ter döktüğü turnuva bayanlar ve erkeklerde 3 grup halinde oynandı.

Antrenör Savaş Erel nezaretinde müsabakalara katılan Bayburt badminton takımı hem bayanlarda hem de erkelerde grup birincisi oldu.

3 gün boyunca devam eden turnuvada derece alan iller şöyle:

Yıldızlar Ligi Erkekler


A Grubu:  1. Bayburt, 2. Trabzon, 3. Tokat
B Grubu:  1. Ordu, 2. Erzurum, 3. Giresun
C Grubu : 1. Erzincan, 2. Artvin 3. Rize

Yıldızlar Ligi Bayanlar

A Grubu: 1. Bayburt, 2. Artvin, 3. Giresun
B Grubu: 1. Ordu, 2. Trabzon, 3. Erzurum
C Grubu: 1. Erzincan, 2. Ardahan, 3. Rize

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu birlikte  veren Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburtlu sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, “Bu tür turnuvalara her zaman hazırız. 11 ilimizi Bayburt’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk. Turnuvada hem erkeklerde, hem de bayanlarda grup birincisi olan sporcularımız kutluyorum” dedi.

Karakaşoğlu, grup birincilerinin katılacağı bir üst turnuvanın Mart ayında Karabüklte gerçekleşeceğini belirtti.  






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.