Aydıntepe’de boks okulu açıldı

Aydıntepe’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde boks okulu açıldı.

Aydıntepe’de boks okulu açıldı
Bayburt Postası - Aydıntepe’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde boks okulu açıldı. İlçe müdürlüğünde ringiyle, torbalarıyla, duvar sehpalarıyla, ağırlık aletleriyle, soyunma odalarıyla ve uygun zeminiyle boks okulu açıldı.

Okulda Milli Antrenör Vefa Karadeniz tarafından 8-13 yaş arasındaki çocuklara haftanın 6 günü profesyonel boks eğitimi veriliyor. Eğitim almak için başvuru yapmak isteyenlerin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekiyor. 

Milli Antrenör Karadeniz, şampiyonalarda kazanmış olduğu tecrübe, bilgi ve becerilerini Aydıntepe’deki çocuklara aktarmak istediğini ve Aydıntepe’den dünya ve Avrupa çapında madalya kazanacak sporcular yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Şu anda 12 öğrencimiz var. Daha da artacağını düşünüyoruz. Öğrencilerimiz istekli ve yetenekli kişiler. Ben başta hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen  değerli hocam Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar’a ve Aydıntepe’ye böyle bir eğitim merkezi kazandırdıkları için Kaymakamımız Sayın Selçuk Haskırış’a, İl Müdürümüz Ahmet Karslıoğlu’na ve İlçe Müdürümüz Murat Çoban’a teşekkür ediyorum.” dedi. 

Karadeniz ayrıca Cumartesi günü Trabzon’da gerçekleştirilecek turnuvaya katılacaklarını ve sporcuların burada başarılı olması halinde 18-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Bayburt ve Aydıntepe’yi temsil edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

VEFA ŞİMDİDEN SANA BAŞARILAR DİLİYORUM EVLAT İNŞALLAH ÜLKEMİZE BİR ÇOK FAYDALI VE ŞAMPİYON SPORCU ÇIKARIRSIN YOLUN AÇIK OLSUN