Altyapı liglerine 'Özel İdare' mührü

Yıllardır futbol altyapısına verdiği önemle bilinen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 3 ayrı ligde şampiyonluğu göğüsledi.

Altyapı liglerine 'Özel İdare' mührü
Bayburt Postası - Yıllardır futbol altyapısına verdiği önemle bilinen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 3 ayrı ligde şampiyonluğu göğüsledi. 2015-2016 Futbol sezonu U14, U15 ve U17 ligleri tamamlandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, her üç ligi de namağlup şampiyon bitirdi.

6 takımlı U17 liginde 30 puanla şampiyon olan Bayburt Grup, 4 takımlı U15 liginde 18 puanla, 6 takımlı U14 liginde ise 28 puanla ipi göğüsleyerek, bölgedeki turnuvalarda Bayburt'u temsil etmeye hak kazandı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü Altyapı sorumlusu Şükrü Kayalı, her üç takımda başarıya koşan tüm futbolcuları ve teknik ekibi tebrik ederek, bölgede yapılacak turnuvalarda başarılar dilediğini söyledi. Kulüplerin asıl başarısının altyapılarına verdikleri önemle ön plana çıktığını söyleyen Kayalı, "Kulübümüze emek veren tüm yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Bayburtspor'dan iyi sinyal

Öte yandan 2 yıl önce yeniden liglere dönen Bayburtspor ise U14 ligini ikinci bitirdi. Dün 0-0 berabere sonuçlanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor - Bayburtspor maçının konuşan Bayburtspor Teknik Direktörü Rahman Köse, "Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u kutluyorum. Sporcularımı da kutluyorum. Önümüzdeki yıl daha iyi bir Bayburtspor izleyeceğiz inşallah" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.