5 haftada 8 puan kaybetti, yarış kızıştı

26 haftalık lig maratonunun 15. Haftasını 11 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle geride bırakan sarı lacivertliler, son haftalardaki puan kayıplarına rağmen zirveyi bırakmadı.

5 haftada 8 puan kaybetti, yarış kızıştı
Bayburt Postası - BAL Ligi  1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, liderliğini sürdürüyor. 26 haftalık lig maratonunun 15. Haftasını 11 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle geride bırakan sarı lacivertliler, son haftalardaki puan kayıplarına rağmen zirveyi bırakmadı.

Haber: Selahattin Ekrekli

Geçtiğimiz hafta ligin dibine demir atan Göle Belediyespor’u her iki yarının son dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden temsilcimiz, lig sonuncusu rakibi karşısında rahat bir galibiyet alırken en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını da 4’e çıkardı.

Sezona Gençosman Stadyumu’ndaki Dersimspor beraberliğiyle başladıktan sonra 9 maç üst üste galibiyet serisine imza atan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 11. Hafta Kalkanderespor’a karşı mağlup olmuştu. Kalkanderespor karşısında sezonun ilk mağlubiyetini aldığı 11. Haftadan itibaren son 5 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 8 puan kaybeden grup lideri, puan kayıplarına rağmen zirveyi bırakmadı.

Liderin takipçisi bir kez daha değişti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un son haftalardaki puan kayıplarıyla zirve yarışı kızışmaya başladı. Beşikdüzüspor ve Faroz Gençlikspor’un da liderlik için mücadele ettiği grupta ikinci sıra el değiştirdi. Geçen hafta ikinci sırada bulunan Beşikdüzüspor deplasmanda Arhavi ile golsüz berabere kalırken, Faroz Gençlikspor da deplasmanda Yakutiyespor’u 2-1’le geçince ikinci sıraya yükseldi. Bu sonuçların ardından temsilcimiz 3 puan farkla girdiği 15. Hafta sonunda en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 4’e yükseltti.

3 hafta sonra Gençosman’da

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 3 haftalık bir aranın ardından Gençosman Stadyumu’na çıkacak. Sezonun ilk yarısını deplasmanda kapattıktan sonra, ikinci yarının ilk 2 haftasında ise Dersimspor ve Göle Belediyespor’a konuk olan sarı lacivertliler, 3 haftalık deplasman macerasının ardından önümüzdeki hafta kendi evinde Beşirlispor’u ağırlayacak.

Ligin son sıralarında yer alan Trabzon temsilcisi karşısında alacağı üç puanla en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korumak isteyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bir sürpriz yaşamak istemiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Beşirli maçı 6 puanlık maç, Beşikdüzü, Faroz ve Yomra'yı yakından ilgilendiren maç oyun disiplini ÜST düzeyde olmalı, Bayburt puan kayıp ederse Trabzon takımlarına kayıp eder.. Onun için az değil, HİÇ bencillik yapmazsa Bayburt maçı erken koparır... Takıma, teknik heyete ve taraftarlara başarılar dilerim...