3. Lig'de gruplar belirlendi

2017-2018 Sezonu Spor Toto 3. Lig'de gruplar belli oldu.

3. Lig'de gruplar belirlendi
Bayburt Postası - 2017-2018 Sezonu Spor Toto 3. Lig'de gruplar belli oldu. TFF'nin Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. 

2017-2018 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak. 

Kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, şunları söyledi: "2017-2018 sezonu kulüplerimize hayırlar getirsin diyoruz. Bu güzel oyunun kazananları, kaybedenleri var. Bazen şampiyon olunuyor; bazen küme düşülüyor. Hangi ligde olursa olsun sporun bir tarafı var; dostluk ve kardeşlik ülke bütünlüğüne fayda yapmak zorunda. Doğudan batıya, kuzeyden güneye başkanların güzel dostluklar kurduğuna şahit oluyorum. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Sporun bu güzelliklerini kaybetmeden, Fair Play çerçevesinde hak edenin kazandığı bir sezon olmasını diliyorum.

TFF Yönetim Kurulu olarak maddi imkanların artması için çalışıyoruz ve çalışacağız. Aramızda kaybettiğimiz takımlar oldu. BAL Ligi'nden profesyonel hayata 'Merhaba' diyen takımlarımız oldu. Yeni Altındağ Belediyespor, Kasımpaşa Erokspor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Osmaniyespor, Turgutluspor, Ergene Velimeşe, Yeni Orduspor, Utaş Uşakspor, Arsinspor'a hoş geldiniz diyorum. Kura çekimimiz umuyorum Türk futboluna hayırlar getirir."

Bayburt Grup 1. Grup'ta

3. Lig temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu sezon 1. Grupta mücadele edecek. 18 takımın yer aldığı grupta Ofspor ve Yomraspor’da yer alıyor. Sezon fikstürü çekim tarihi daha sonra açıklanacak olan 3. Lig 1. Grup şu takımlardan oluştu:

12 Bingölspor, Batman Petrolspor, Bayburt Grup Özel İdare, Bayrampaşa, Bergama Belediyespor, Çatalcaspor, Dardanelspor, Düzcespor, Erbaaspor, Erzin Belediyespor, Halide Edip Adıvarpor, Kemerspor 2003, Kozan Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ofspor, Orhangazi Belediyespor, Yeni Altındağ Belediyespor, Yomraspor.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Grup Özel İdare
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.