3 bantta Cevdet Türker, 8 bantta Muharrem Kılıç

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2018 yılı Üç Bant Bilardo ve 8 Top Bilardo İl Birinciliği karşılaşmaları sona erdi.

3 bantta Cevdet Türker, 8 bantta Muharrem Kılıç
Bayburt Postası - 08 Ocak 2018 - 21 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılan üç bant bilardo il birinciliği ve 8 top bilardo karşılaşmalarına lisanslı sporcular katıldı.
Üç bant kategorisinde 20 sporcunun katıldığı turnuva, 3’er kişiden oluşan 6 grubun birinci tur mücadeleleri ile başladı. Grup birincilerinin tur atladığı ikinci turda ise Türkiye Dinamik Genel Klasmanda yer alan iki sporcunun da katılımıyla dört kişiden oluşan iki grup halinde müsabakalar gerçekleştirildi.

Karşılaşmalarda ilk tur 30 sayı 45 ıstaka üzerinden, ikinci tur 35 sayı üzerinden oynanırken yarı final ve final maçları 40 sayı üzerinden oynandı. Karşılaşmalar sonunda rakiplerine üstünlük sağlayan Cevdet Türker, Fikret Saka, Emre Özbek ve Ensar Şahin finale kalmak için mücadele ettiler.

Finalde Cevdet Türker ve Fikret Saka karşılaştı. Final karşılaşması 37 ıstakada 40-18’lik skorla Cevdet Türker’in galibiyetiyle sonuçlandı.

8 top bilardo müsabakalarında ise milli takım adayı Muharrem Kılıç şampiyon oldu.

2018 Yılı Üç Bant Bilardo Bayburt İli Sıralaması

Cevdet Türker
Fikret Saka
Emre Özbek
Ensar Şahin

2018 Yılı 8 Top Bilardo Bayburt İli Sıralaması

Muharrem Kılıç
Ahmet Kılıç
Enes Uçar
Ahmet Karaaslan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.