26 öğrenci kayak sporuyla tanıştı

Bayburt Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (BEKAP) kapsamında Kop Dağı Kayak Merkezi’nde Kar Festivali düzenlendi.

26 öğrenci kayak sporuyla tanıştı
Bayburt Postası - Bayburt Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (BEKAP) kapsamında Kop Dağı Kayak Merkezi’nde Kar Festivali düzenlendi.

Taşımalı eğitim yapılan köy okullarından 260 ortaokul öğrencisi Kop Dağı Kayak Merkezi’ne getirilerek kayak sporuyla tanıştırıldı. Çeşitli yarışmaların tertip edildiği etkinlik sonrası, Vali İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından öğrencilere madalyaları verildi.

Bayburt’ta eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden 14 bin öğrenciyi kapsayan projeyle milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisi ve çevresiyle barışık, teknolojiyi üst seviyelerde kullanarak akademik başarıda artış sağlayan bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor. Projenin ileriki aşamalarında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okul ve kurumlarda çeşitli faaliyetler hayata geçirilip, verimliliği izlenecek.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.