1918 Bayburtspor FK, Bayburt'ta 10 günlük kampa girdi

2021-2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan 1918 Bayburtspor FK, yeni sezon öncesi Bayburt’ta kampa girdi.  

1918 Bayburtspor FK, Bayburt'ta 10 günlük kampa girdi

Bayburt Postası - Son dört yılda üç kez şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen 1918 Bayburtspor FK, 10 günlük kamp dönemini Bayburt’ta geçiriyor.

Teknik Direktör Hakan Esmer gözetiminde Bayburt Sentetik Çim Sahada çalışmalarını sürdüren BAL Ligi temsilcimiz, yeni sezonda da şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmayı hedefliyor. 

Başkan Bünyamin Yazoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği 10 günlük kamp döneminin ardından takım İstanbul’a dönecek. 

TFF’den BAL Ligi’ne katılmak için son başvuru tarihi 9 Eylül olarak açıklanmıştı. Bu tarihin ardından 278 takımın mücadele edeceği BAL Ligi’nde gruplar ve lig takviminin açıklanması bekleniyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.