10'dan haber var

10 numaralı formasıyla taraftarın en çok beğendiği isim Kazım Şeker, eski takımına dönüp dönmeyeceği hakkında açıklamada bulundu.

10'dan haber var
Bayburt Postası - Bayburt’u 12 yıl sonra profesyonel ligde temsil edecek tek takım Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da yeni sezon öncesi gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Bölgesel Amatör Lig’de 2013-14 sezonunu şampiyon olarak noktalayan temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un 3. Lig için oluşturacağı takımda mevcut kadroda kalacak isimlerle birlikte yeni transferleri de şimdiden merak ediliyor.

TFF’nin 3. Lig için daha önce yürürlüğe koyduğu üst yaş sınırından dolayı şampiyon kadroyu neredeyse tamamen yenilemek zorunda kalacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da geçtiğimiz günlerde TFF tarafından yaş kontenjanında iyileştirme yapılması transfer hamlelerine yeni bir boyut kazandırırken, TFF’nin bu kararı taraftarı da sevindirdi. 

Daha önce 30 yaş üzeri futbolcuların yer alamadığı 3. Lig’de sezon öncesi kadrodan kesin olarak ayrılmak zorunda kalan 4 futbolcu ile birlikte yaş kontenjanı dahilinde takımda kalacak isimler hakkında devam kararı alınıp alınmayacağına ilişkin kulüp tarafından her hangi bir açıklama yapılmazken, taraftarlar şimdiden kararını verdi. TFF tarafından 2014-2015 sezonu için yeni statünün açıklanmasının ardından taraftarlar arasında en çok konuşulan isimlerden biri tahmin edileceği gibi geçtiğimiz sezon takımın en etkilisi Kazım Şeker oldu. 

“Bayburt’a gönülden bağlıyım, seve seve kalırım”

10 numaralı formasıyla taraftarın en çok beğendiği isim Kazım Şeker, eski takımına dönüp dönmeyeceği hakkında açıklamada bulundu. TFF’nin yeni kararı ile ilgili Bayburt Postası’na sıcağı sıcağına bir değerlendirmede bulunan yıldız oyuncu, “Ben tabii ki çok sevindim. Arkadaşlarım adına da çok sevindim. Hayırlı olsun” dedi.

Transferi ile ilgili merak edilenlere de açıklık getiren Kazım Şeker, kulübünde kalmak istediğini söyledi. Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak takım halinde önemli bir başarıya imza attıklarını söyleyen tecrübeli futbolcu, yönetim istediği sürece yeni başarılar için takımda kalabileceğini ifade etti. Kazım Şeker, şu açıklamayı yaptı:

"Hedefi olan bir takımı seçmiştim. Geçtiğimiz sezon kulüp ve takım olarak iyi bir başarı sağladık, Bayburt'u yeniden profesyonel lige çıkardık. Bu başarının yanında çok güzel dostluklarımız oldu. Bayburt'a ve kulübüme gönülden bağlıyım. Yönetimimiz istediği taktirde, yeni başarılar için yeni hedefler için seve seve Bayburt'ta kalırım"

TFF, yaş kontenjanında yeni kararını açıkladı!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da kim kalıyor, kim gidiyor?



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dereli 10 yıl önce

yakışırrr baba kazım.......

Avatar
YUSUF 10 yıl önce

ERHANNAMLI ARDEŞENE GİTMİŞ İNŞALLAH KAZIMLA ANLAŞILIR.3.LİGDE ANLAŞABİLECEĞİ DAHA İYİ TAKIM YOK TAKIMA GÖREDE KAZIMDAN DAHA İYİSİ YOK

Avatar
Aydın Bayram 10 yıl önce

Kalması isabet olur. Şampiyon kadronun mümkün olduğu kadar korunması faydalıdır. örnek: Düzyurt spor.
Önce BALda sonra 3. Ligde şampiyon oldu.

Avatar
takimin yardimci hocasi olsun 10 yıl önce

Emegi cok var erhanin bu takimimizda ona.yardimci hoca olsun

Avatar
Osman Kalhan 10 yıl önce

Erhan Namlı Devam Ederse Ve Bir Kaç Başarılı Transfer Olursa 3.Lig Şampiyonu Bile Oluruz.