100. yılda cirit coşkusu

Bayburtlu ciritçiler kurtuluşun 100. yıl anısına özel gösteri yaptı.

100. yılda cirit coşkusu
Bayburt Postası - Ata sporu cirit denince akla ilk gelen iller arasında yer alan Bayburt'ta cirt heyecanı yaşandı. 

Bayburt Atlı Spor Kulübü, Balca Atlı Spor Kulübü, Genç Osman Atlı Spor Kulübü ve Dede Korkut Atlı Spor Kulüplerinin karşılaştığı müsabakalar oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Müsabakada kazanan dostluk olurken müsabakalar sonunda Belediye Başkanı Mete Memiş takım kaptanlarına günün anısına Bayburt Saat Kulesi’nin Bayburt Taşından yapılmış biblosunu hediye etti.  Karşılaşmaları izleyen Erzincan Safari Atlı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Nergis ise Başkan Memiş ve takım kaptanlarına plaket takdim etti.

Bayburt Belediyesi Cirit Sahası'nda gerçekleştirilen müsabakayı Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan ve vatandaşlar takip etti.



Anahtar Kelimeler:
CiritATA SPORU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.