“10 hoca varsa, bir tanesi benim“

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni teknik direktörü Nezvat Türkoğlu, iddialı konuştu.

“10 hoca varsa, bir tanesi benim“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni teknik direktörü Nezvat Türkoğlu iddialı konuştu. Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk’ün de eşlik ettiği bir toplantıda yardımcısı Ferhat Timuçin ile birlikte basın karşısına çıkan Türkoğlu, hedeflerini açıkladığı konuşmasında eleştirilere de yanıt verdi.

Bayburt’ta ilk geldiği günden sonra hakkında ‘teknik direktör değil’ söylemlerinin çıktığını söyleyen Türkoğlu, “Geçen gelip başkanımızla bir görüştük. Ardından spekülasyonlar oldu. TFF’den takip edip benim teknik direktör olmadığımı söyleyenler var. Ben belgelerimle geldim. Türkiye’de yabancı takım çalıştıran 10 hoca varsa bir tanesi de benim. Kendimizi ispatlamak gibi derdimiz yok” dedi.

4 usta oyuncu ve genç kadro


Türkiye’de Kartalspor’da yardımcı antrenörlük, Bafra Belediyesi ve Siirtspor’da teknik direktörlük ve son olarak Fildişi Sahili’nde teknik direktörlük yaptığını hatırlatan  Türkoğlu, “Biz gittiğimiz her yerde Allah’ın izniyle iyi işler yaptık.  Bu bayrağı inşallah ilerlere taşıyacağız. Bizim bu namusumuz. Allah’ın izniyle yaptıklarımızı göreceksiniz. Biz burada da çok güzel bir takım kuracağımıza inanıyoruz. Şunu herkes bilsin, bizim kurduğumuz takım hem karakterli,  ahlaklı kolej takımı havasında ama hedefe giden bir takım olacak. Hem futbolu, hem ahlakıyla 4 usta oyuncuyla genç bir kadro, iyi bir takım, ısıran bir takım, herkesin izleyip de beğendiği bir takım yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Topuzoğlu’na teşekkür


Türkoğlu, geçen yıl alınan başarıya da değindiği konuşmasında takımın eski teknik direktörü Bülent Topuzoğlu’na da ayrıca teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“Öncelikle bu görevi layık görüldüğü için Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca geçen sene bu takımın şampiyon olmasında emekleri büyük olan yönetim, Bülent hoca ve taraftara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, lütfettiler bu bayrak şimdilik bizde. Yarın bir başkası olur. Ne kadar iyi ilişkilerim olursa olsun kötü olduğum yerde kalmam. Asla kimsenin arkasına sığınmam. Yarından itibaren transferlere başlıyoruz. En geç 20 Temmuz’da da top başı yapmayı düşünüyoruz.”

Geçtiğimiz yıl Gümüşhanespor’da yardımcı antrenör olarak çalışan ve yeni sezonda Nevzat Türkoğlu’nun yardımcılığını üstlenen Ferhat Timuçin ise, “14 sene profesyonel futbol oynadım, 4 yıllık da antrenörlük hayatım var. Geçen senede Gümüşhanespor’da yardımcı hocaydım, son iki ay teknik direktörlük yaptım. Bu senede kısmet burası. Bayburt’a hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili haber:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem Tekdemir 10 yıl önce

Nevzat Hocamiza Hos Geldin Der Forza Gadalar Taraftar Grubu Olarak Hocamiza Hep Destek Tam Destek.Verecegimi Bildiririz

Avatar
hoso 10 yıl önce

ALLAH hayırlı uğurlu etsin.

Avatar
göktürk ayyıldız 10 yıl önce

hoca sankı avrupada hocalık yapmış bu ne hava allt tarafı fildişinde calışmışsın..

Avatar
hakan 10 yıl önce

Anlaşıldı 6-7 hafta sonra hoca arayışları başlar

Avatar
necdat sucu 10 yıl önce

Hoş avrupa dediğiniz nedir dunyanin en ahlaksız birtoplum her fırsatta milletin önüne koymayın bizim asıl zade milletinen neden bir tutuyoruz ayıp yahu yazık Türklüğü ze yazık.

Avatar
M Akif BIRNİ 10 yıl önce

bence her insana belirli bir zaman verilmeli ön yargılı olmadan daha yapıcı ve zamanlı eleştiri yapmalıyız. Unutmayalım ki bu takım tam 12 sene amatördü esamesi yoktu başkan ve yönetime bir kez daha teşekkür ediyor inş. ŞAMPİYON BAYBURT SPOR diyorum.teknik kadroya başarılar diliyorum. kurukafalar istanbul taraftar grubu

Avatar
hakan 10 yıl önce

anlamıyorum sırF etiket olsun diye yurt dıŞINA gidiyor
sonrada fildişi falan ne yani Fildişi milli takım hocasınımı aldık bizim haberimiz yok :)
4 senedir prof takım çalıştırmadın sayın hocam işin zor Allah yar ve yardımcın olsun burada açıklamaya bakmaz taraftar icraata bakar oda SAHADA GÖRÜNÜR... SAYGILAR...

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

Çok insanın ehliyeti var, araç kullanmasını bilmiyor....Teknik adamlık diplaması eski sporcuların çoğunun var, fakat teknik adamlık yapamıyor......Beceremiyor.....Sayın Nevzat Hocamıza destek veriyoruz,hocamız bazıları üç beş kuruş kazansın diye ,futboldan kopmuş tipleri Bayburt'a toplarsa, kıyamet o zaman kopacak, teknik adam,futbolcu diyaloğuda güzel olmalıdır....Yaşayıp,bakıp göreceğiz....