Milli Piyango Biletleri satışa sunuldu

PTT Bayburt Başmüdürü Şeref Akpak, Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne ait biletlerin işyerlerinde satışa sunulduğunu bildirdi.

Milli Piyango Biletleri satışa sunuldu
Bayburt Postası - PTT Bayburt Başmüdürü Şeref Akpak, Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne ait biletlerin işyerlerinde satışa sunulduğunu bildirdi. 1 Aralık tarihi itibariyle satışların başladığını söyelen Akpak, bilet fiyatlarının çeyrek 12,50 TL, yarım bilet 25,00 TL ve tam bilet 50 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Akpak, yaklaşmakta olan yılbaşı nedeniyle 18 farklı türdeki tebrik kartlarının iş yerlerinde posta ücreti tahsil edilmek kaydıyla tüm vatandaşlara ücretsiz olarak sunulduğunu belirterek, "Her yılbaşı, dini bayramlar, özel günlerde olduğu gibi bu yılbaşında da PTT posta kartı gönderme kampanyası düzenlemiştir. Kampanyanın adı Posta kartı PTT’den göndermesi sizden. Halkımıza mektup yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, düzenlenen bu kampanya her yılbaşı ve özel günlerde devam etmektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.