Liva Copy Center, ilk şubesini açtı

Liva Copy Center, Bayburt’ta ilk şubesini açtı.

Liva Copy Center, ilk şubesini açtı
Bayburt Postası - Liva Copy Center, Bayburt’ta ilk şubesini açtı. Özellikle üniversite öğrencilerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Liva Copy Center, Bayburt'ta hizmete açıldı. Baskı ve kopyalama alanında bir ilk olan işletmenin açılışını Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer yaptı. Vali Ünlüer, açılış kurdelasını Bayburt'un ilk fotoğrafçılarından Ahmet Yavuz ile birlikte kesti.

Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve Liva Copy Center yetkililerinin de katıldığı açılışta firma sahibi Ferdi Levent Yavuz misafirlere işyeri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. TOKİ AVM’de hizmete giren işyerinin Bayburt’ta bir ilk olduğuna dikkat çeken Yavuz, “İşyerimiz bir çok anlamda Bayburt’ta bir ilk olma özelliğini taşıyor. İşyerimizde her türlü baskı ve fotoğraf işlemlerinin yanı sıra Xerox ürünlerinin de satışı yapılacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.