Essen Motor Show’a Keskin Grup damgası

29 Kasım’da Almanya’nın Essen şehrinde başlayan Essen Motor Show’un yıldızı bu sene de Keskin Grubu oldu.

Essen Motor Show’a Keskin Grup damgası
Bayburt Postası - Avrupa’nın en büyük motor sporları, spor serisi araçlar, klasik otomobil ve motosiklet araçlarının tanıtıldığı Essen Motor Show Fuarında 1985 yılından beri Almanya’da faaliyet gösteren ve sektöre eleman yetiştirerek katkı sağlayan Keskin Grubu ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

29 Kasım’da Almanya’nın Essen şehrinde başlayan Essen Motor Show’un yıldızı bu sene de Keskin Grubu oldu. Jant markaları Keskin Tuning, MAM ve lastik markası SYRON, bu yıl 47. kez düzenlenen Essen Motor Show’da ziyaretçileriyle buluştu.

18 yıldır Essen Motor Show’a katılan Keskin Grubu, bu seneki fuara üç ayrı markasıyla aynı stantta yerini aldı.

Exclusive jant markası Keskin Tuning, herkese ve her keseye uygun jant MAM ve Ultra Yüksek Performans Lastiği Syron ile 2014 trendlerini ve 2015 yeniliklerini müşterilerine sunan Keskin Grubu, Tuning, motor sporları, spor serisi araçlar, klasik otomobil ve motosiklet dünyasının buluştuğu Avrupa’nın en büyük ve en önemli fuarında Türk markası olarak yer almanın gurunu yaşıyor.

Klasik ve son model otomobillerin tanıtıldığı Motor Show’u yaklaşık 500 bin kişi ziyaret etti. Fuar 7 Aralık Pazar günü sona erdi.


Büyüyen Marka: Keskin Grup

İlk olarak 1985 yılında Almanya’da Reifen Keskin adıyla kurulan Keskin Grubu 1986 yılında Keskin Tuning olarak büyümeye devam etti. 1998 yılında Bayburt’ta Baykes Tuğla Fabrikası’nı, 2000 yılında MAMSAN Otomotiv’i ve 2004 yılında Syron Tires’i faaliyete geçiren Keskin Group, ayrıca 2005 yılında  sektöre eleman yetiştirmek amacıyla  Bayburt’ta Keskin Business Academy’sini kurdu.

Keskin Group’un bugün Almanya’da 6 farklı şehirde ve Fransa’da Reifen Keskin adıyla satış ofisleri bulunuyor. Genel merkezleri ise Frankenthal’de 20 bin metrekarelik bir lojistik merkezinde bulunuyor.

En iyi kış lastiği ödülü Syron Everest'in oldu

Avrupa da lastik markaları arasında yapılan testler sonucu, kış kullanımı için üretilen "SYRON EVEREST" en iyi marka ödülünü aldı. (Auto Plus Pro Mobil Test Sonucu Birincisi)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat 9 yıl önce

helal olsun. tebrikler