Dünyanın en büyük 191'inci müteahhidi: Bayburt Grup

Bayburt Grup, İnşaat sektörü dergisi ENR tarafından ’Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ sıralamasında yer aldı.

Dünyanın en büyük 191'inci müteahhidi: Bayburt Grup
Bayburt Postası - Bayburt Grup, ’Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ sıralamasında yer aldı. İnşaat sektörü dergisi Engineering News Record’un (ENR) tarafından açıklanan verilere göre 250 firma arasında Türk firma sayısı 42’ye çıkarken, bu firmalardan biri Bayburt Grup oldu.

Konuyla ilgili verdiği bilgide, Türkiye'nin ENR sıralamasında Çin'den sonra ikinci sırada bulunmasının övünç kaynağı olduğunu söyleyen Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, "2008’den beri dünya sıralamasında Çin'den sonra ikinci sırada bulunmamız en büyük övünç kaynağımızdır. Ancak firmalarımızın toplam gelirden aldığı pay itibariyle daha yukarılarda yer almak daha önemlidir. İspanya'nın 13 firma ile toplam pazarda aldığı yüzde 14,7 payı çok iyi tahlil etmeli ve dersler çıkarmalıyız." dedi.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslar arası Müteahhidi içinde bulunan Türk firmaları listesinde 191'inci sırada yer alan Bayburt Grup, Türk firmaları arasında da 24'üncü sırada yer aldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esesli 5 yıl önce

191 mütaitiolsa ne olur ister 1çıktı olsun milletin parasını veremiyorlarsa bir asgari ücreti yatiramiyorsa ne bekleyecen o mütaitten hep yolsuzluk şerefsizlik böyle bir şirket görmedim öğlen akşam yemekleri aynı çok rezil bir şantiye Bayburt grup Allah belanızı versin onca milleti onca çalışanı mahcup bırakıyorsun

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Meyve veren agac taslanirmis , Bayburt grup un statusune hic bir zaman ulasamazsiniz , zannediyorum bunu sizde gormus olacaksiniz ki kiskancliktan deliye donmussunuz ..kiskanclik sizi bu kadar kucuk dusurdu demek , okurken nasil eglendimm anlatamam hahahaha

Avatar
Zekeriya erkovan 10 yıl önce

sevgili hemşerilerim bende bir Bayburtlu olarak Sakaryanın geyve ilcesinde yaşamaktayım Bayburt gurupun şantiyesini gorüpte gururlanmak icten deyil hızlı tren yolu tünellerini yapıyorlar ufak bir tepenin üzerindeki koc kocaman şantiyede bayburt gurup yazılı tebelayı gorüpte gururlanmak icten deyil boşuna camur atmayın

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İsimlere takılmamak lazım. Altına bakmak lazım.

Avatar
muharrem 10 yıl önce

Yorumumu neden kestiniz hakaret içeren bir açıklama yoktu içerisinde. kısa sürede neden bu şirketin bu kadar yükseldiği bilmek herkesin hakkı. akepelilerin ortak hak sömürme kapısı.

Avatar
Bayburtluyum ve galerliyem 4 yıl önce

Binlerce çalışan tarafından mahkemelik olan tek şirket EKMEK ARASI ISPANAK veren tarihi gecmiş yiyecekleri işçisine yediren şirket Ahirette nasıl hesap verecek.bayburt grup yüzünden utanıyoruz bayburtluyum demeye.

Avatar
mustafa 10 yıl önce

ne olacak bi bayburttun içindeki yolu 3 senede bitiremediler kendi memleketine bu kadar özensiz çalışmak hiç yakışmıyor.

Avatar
HASAN GÜNEY 10 yıl önce

Fazla yoruma gerek yok. Bayburtun Akp ye verdiği oyların nimetlerini acaba Bayburt grupmu topluyor? 2014 yılı ilk yarısında bayburtun devletten aldığı ödenek mi fazla yoksa Bayburt grubun devletten aldığı paramı?