Çoruh Tur, şehit yakınları ve gazi çocuklarından servis ücreti almayacak

Bayburt Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal'ı ziyaret eden Çoruh Tur Kooperatifi Başkanı Ali Yıldırım, okul servislerinde şehit yakınları ve gazi çocuklarından servis ücreti almayacaklarını söyledi.

Çoruh Tur, şehit yakınları ve gazi çocuklarından servis ücreti almayacak
Bayburt Postası - Çoruh Tur Kooperatifi Başkanı Ali Yıldırım yaptığı açıklamada, kooperatif olarak şehit aileleri ve gaziler için nasıl destek olacaklarını düşündüklerini ve bunun için ŞADDER'i ziyaret ettiklerini dile getirdi. Başkan Köksal ile istişare eden Yıldırım, daha sonra kooperatif olarak okul servislerinde şehit yakınları ve gazi çocuklarından ücret alamayacaklarını kararlaştırdıklarını söyledi. 

Başkan Köksal da Yıldırım'a duyarlı davranışından ötürü teşekkür ederek, "Bayburt'ta bütün vatandaşlarımız bu konularda duyarlılık gösteriyor. Allah hepsinden razı olsun. Yıldırım beyde bize geldi nasıl destek olabilirim konusunda istişarelerde bulunduk. ve böyle bir karara vardılar kendileri. örnek bir davranış, bütün kooperatif üyelerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.