Bayburt sanayisinden 400 kiloluk balyalama makinesi!

Bayburt'ta 400 kilo kapasiteli rulo balya makinesi imal edildi.

Bayburt sanayisinden 400 kiloluk balyalama makinesi!
Bayburt Postası - Bayburt'ta 400 kilo kapasiteli rulo balya makinesi imal edildi. 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Gel Bul Tarım Makineleri firması 400 kiloluk rulo balya ve küp balyaları işleyebilecek kapasiteye sahip bir makine üretti.

Firma yetkilisi Neslibir Topçuoğlu, Konya'dan aldıkları bir sipariş üzerine mevcut makinelerin kapasitesini artırarak 400 kiloluk rulo balya ve küp balyaları doğrama makinesini imal ettiklerini söyledi. 

Yaptıkları makinenin 400 kiloluk kapasitesiyle benzerinin olmadığını iddia eden Topçuoğlu, "Tasarımı tamamen bize aittir, makinemizin modeli TN 645’tir. Üzerinde büyük bir haznesi vardır, bu haznenin içine kepçelerle büyük balyalar atılacaktır. Atılan balyalar haznenin içindeki bucaklar sayesinde parçalanıp fan yardımıyla istenilen yere istif edilebilecektir" dedi.

Yurtdışından talep var

Yurtdışından talep olduğunu belirten Topçuoğlu, Mısır, Ukrayna ve Azerbaycan gibi ülkelerden sipariş aldıklarını fakat ihracat için yeterli belgeleri olmadığı için taleplere cevap veremediklerini söyledi. Topçuoğlu, gerekli belgeler tamamlandığında yurtdışına da satış yapacaklarını belirtti.

Proje destek bekliyor

Makinenin telif hakkının Gel Bul Tarım Makineleri ait olduğunu söyleyen Topçuoğlu, "Bayburt’ta zor şartlar altında güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bayburt’taki kurumlar tarafından projelendirmek adına desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.