Aylık işlem hacmi Bayburt nüfusu kadar

Posta Telgraf Teşkilatı işlem hacmini gün geçtikçe büyütüyor. Son yıllarda özellikle bankacılık yönünde yaptığı atılımlarla işlem hacmini genişleten PTT’nin Bayburt’ta bulunan şubeleri aylık 30 binin üzerinde işlem yapmaya başladı.

Aylık işlem hacmi Bayburt nüfusu kadar

Bayburt Postası - Posta Telgraf Teşkilatı işlem hacmini gün geçtikçe büyütüyor. Son yıllarda özellikle bankacılık yönünde yaptığı atılımlarla işlem hacmini genişleten PTT’nin Bayburt’ta bulunan şubeleri aylık 30 binin üzerinde işlem yapmaya başladı.

Elektrik, su, kredi kartı tahsilatı, yatırım hesapları, telefon tahsilatları, emekli maaş ve kredi ödemeleri, Milli Piyango, HGS, PTTCell gibi hizmetlerde tercih edilen bir kurum haline gelen PTT Bayburt Şubesi yeni bir uygulamayla doğalgaz tahsilatı yapmaya da başladı.

Bayburt PTT Başmüdürü Yılmaz Demir, Bayburt merkez şubeleri ve il genelinde bulunan toplam 8 şubeyle hizmet verdiklerini belirterek, Eylül ayında 32 bin 179 işlem, Ekim ayında ise 9 günlük bayram tatiline rağmen 27 bin işlem yapıldığını söyledi.

Şeyhhayran Mahallesi Turan Cadde’de bulunan PTT Bayburt Merkez binasının daha elverişli durma getirebilmek için çalışmaların başladığını ve proje çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Demir, 2014 yılında konuyla alakalı girişimlerin yapılacağını söyledi.

“Milli Piyango Biletlerini PTT’den alın”

Kasım ayı itibariyle doğalgaz tahsilatına geçtiklerini belirten Yılmaz, 1 Aralık itibariyle Milli Piyango Biletlerinin de satışa sunulacağını söyledi.

Piyasada satışa sunulan biletlerin sahte olma ihtimalinin olduğunu belirten Demir, yılbaşı biletlerini PTT Şubelerinde almalarının daha doğru olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.