“Senin Hikayen“ vizyonda!

Sinemaseverler bu hafta dram, aksiyon, korku türünden oluşan seçkiler ile buluşuyor. 27 Aralık haftasının öne çıkan filmi, Tolga Örnek imzasını taşıyan ‘Senin Hikayen’. Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ile Sait Genay’ın oynadığı filmin senaryosu yine Tolga Örnek’e ait.

Sinemaseverler bu hafta dram, aksiyon, korku türünden oluşan seçkiler ile buluşuyor. 27 Aralık haftasının öne çıkan filmi, Tolga Örnek imzasını taşıyan ‘Senin Hikayen’. Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ile Sait Genay’ın oynadığı filmin senaryosu yine Tolga Örnek’e ait. 


İblis’in Oğlu: 13. Vahşet

Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezleri için ilginç haber aramaktadırlar. Aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğu gizemli olayı ve bu olayın arkasında yer aldığını düşündükleri bir dağ evinde tek başına yaşayan Wild’ın hikâyesini ele alacaklardır. Kameralar kayıda girdiğinde 13 sayısının lâneti kendilerini bulacaktır. Emre Kaya’nın yönettiği ve Fevzi Altunbulak, Burakhan Keyif, Erkan Karadeniz ile Merve Uçar Cangöz’ün oynadığı “İblis’in Oğlu: 13. Vahşet”in müziği Batuhan Düvüncü’ye ait. 

47 Ronin

Tehlikeli bir savaş lordu, kendilerini sürgün edince, artık liderleri olmayan 47 samuray intikamlarını almak için yemin ederler. Evlerinden sürgün edilmiş ve ülkenin dört bir yanına dağılmış Roninler, olağanüstü tehlikelere karşı savaşırken bir zamanlar aralarına kabul etmedikleri melez Kai’nin yardımına ihtiyaç duyarlar. Bu dışlanmış kişi, en güçlü silâhları haline gelerek sayıları az kalmış asilere ölümsüzlüğe ulaşmaları için ilham veren kahramana dönüşecektir. Carl Rinsch’in yönettiği ve Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki ile Tadanobu Asano’nun oynadığı “47 Ronin”in hikayesi, Chris Morgan ve Walter Hamada’nın kaleminden çıktı. 

Senin Hikayen

Hakan ile Esra evli bir çifttir. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de, 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır ve çocuk sahibi olma kararı alırlar. Karar aşamasında devreye bir de “babaanne” olmayı kafasına fena halde koymuş olan, Hakan’ın annesi Meral girer. Maddi durum, anne-baba olma sorumluluğu gibi birçok etken vardır. Ancak bir bebek bütün hayatları değiştirir. Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ile Sait Genay’ın oynadığı “Senin Hikâyen”in yönetmen koltuğunda Tolga Örnek oturuyor. 

Direniş Günlerinde Aşk

Romantik karşılaşmalar ve sanatsal keşiflerle dolu bir yolculuk. 70´lerin başı, Paris… Genç lise öğrencisi Gilles kendini dönemin siyasal akımlarına kaptırmış, radikal düşünceleri ile kişisel tutkuları arasında gidip gelmektedir. Ait oldukları yeri bulmak isteyen Gilles ve arkadaşları önce İtalya’ya, oradan da Londra’ya sürüklenecektir. Olivier Assayas’ın yönettiği ve Clement Metayer, Lola Creton, Felix Armand ile Carole Combes’in oynadığı “Direniş Günlerinde Aşk”, 2012 Venedik En İyi Senaryo, Mimmo Rotella Ödülü’nün sahibi oldu. CİHAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.