KUDAKA, Tour Salon Poznan’daydı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Tour Salon Poznan’da Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin turizm potansiyellerini tanıttı...

KUDAKA, Tour Salon Poznan’daydı

Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Tour Salon Poznan’da Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin turizm potansiyellerini tanıttı. KUDAKA, “İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı”nın hedef pazar ülkelerdeki fuarlara katılım konusundaki tavsiyeleri doğrultusunda Varşova Kültür ve Tanıtma Müşavirliği işbirliği ile Polonya’da “Tour Salon Poznan” fuarına katıldı.

17-19 Ekim 2013 tarihlerinde Polonya’nın Poznan kentinde düzenlenen “Tour Salon Poznan” fuarına katılan KUDAKA temsilcilileri, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin turizm potansiyelleri ile ilgili bir tanıtım standı kurdu. Dünyanın tüm kayak merkezlerinin de yer aldığı fuarda KUDAKA tarafından hazırlanan lehçe dokümanları ile birlikte simülasyon kayakla atlama oyunu, Oltu taşı kolyeler, ehram ayraçlar gibi hediyelikler katılımcılardan ilgi gördü.

KUDAKA’dan yapılan açıklamada fuar kapsamında KUDAKA standını ziyaret eden Polonya’nın önde gelen turizm firmaları ve Polonya Turizm Odası Başkanı ve Genel Sekreteri ile bölgeye gezi turu düzenlenmesi için görüşmeler yapıldığı ifade edildi. Açıklamada, Varşova Kültür ve Tanıtma Müşaviri Kasım Sonkaya’nın katkılarıyla Polonya basınıyla iletişim kurulduğu ve bölge turizm potansiyellerine dair Travel Trade Gazetee ile görüntülü röportaj gerçekleştirildiği belirtilirken, geçtiğimiz kış döneminde olduğu gibi bu yıl da Polonya basınından temsilcilerin Palandöken’de tatil yapmasına yönelik girişimlerle bölgeye kayak için gelecek turist sayısında büyük bir artış beklediği de ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.