Genç kızlarımızın 'hünerleri' sergilendi

Bayburt Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerinin bir yıllık emekleri sergilendi.

Genç kızlarımızın 'hünerleri' sergilendi
Bayburt Postası - Bayburt Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerlerinin bir yıllık emekleri sergilendi. Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen sergi açılışına Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, bazı kurum amirleri ve davetliler katıldı. 

Takı tasarım, çeyiz ürünleri, yöresel kıyafetler ile çeşitli süslemeli işleme, rölyef ve nakış ürünlerinin yer aldığı sergiyi gezerek kurs hocaları ve kursiyerlerden bilgi alan Başkan Memiş, sergide yer alan ehramdan yapılmış ürünleri inceleyerek, eskinden sadece giyim eşyası olarak kullanılan ehramın artık alternatif olarak masa örtüsü, kravat, süs eşyası, el çantası gibi ürün çeşitleriyle insanların hizmetine sunulmasının mutluluk verdiğini kaydetti.

Sergide kursu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.