EMITT, 26 Ocak’ta kapılarını açıyor

Bayburt, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’te yöresel lezzetleri, kültürü ve kendine özgü motifleriyle bir kez daha görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

EMITT, 26 Ocak’ta kapılarını açıyor
Bayburt Posdtası - Bayburt, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’te yöresel lezzetleri, kültürü ve kendine özgü motifleriyle bir kez daha görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen otelleri, acenteleri, işletmecileri, girişimcileri, turizm profesyonellerini ve turizm meraklılarını buluşturan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı bölgenin en önemli buluşma noktası olarak kabul ediliyor.

26 Ocak 2017’de kapılarını bir kez daha ziyaretçilerine açmaya hazırlanan Emitt fuarında Bayburt ziyaretçilerini bu yıl 12. hol e-1206 numaralı stand da ağırlayacak. Eşsiz mutfağından damak tatları, zengin kültürü, el sanatları ve folklorik öğeleriyle Bayburt ‘un tüm unsurlarıyla yer alacağı fuar 29 Ocak’ta sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.