Tiyatro, Bayburt'ta yeniden keşfediliyor

Son yıllarda kurulan ve başarılı oyunlara imza atan tiyatro gruplarına bir yenisi daha eklendi: Tiyatroom

Tiyatro, Bayburt'ta yeniden keşfediliyor
Bayburt Postası - Bayburt kültürü ve gençliği, uzun zamandır suskun kaldığı tiyatro ve sahne sanatlarına yeniden yüzünü dönüyor.

Son yıllarda kurulan ve başarılı oyunlara imza atan tiyatro gruplarına bir yenisi daha eklendi. Bayburt Tarih, Kültür ve Edebiyat Derneği (BayDer) bünyesinde kurulan Tiyatroom; genç, hevesli ve istekli gençleri çatısı altında toplamaya başladı. Tiyatroom ekibi, yeni yetenekleri keşfetmek ve ortaya çıkarmak istiyor. Bu nedenle de, kendine ve yeteneklerine güvenen herkesi Tiyatroom'a davet ediyor. 



Tiyatroom adına konuşan Metin Berke Yıldız, oyun ve skeçler yazmaya başladıklarını, oyunların ise özgün olacağını söyledi. Şu ana kadar 50'ye yakın başvuru olduğunu açıklayan BayDer Başkanı Fatih Dündar, Tiyatroom ve geleceği hakkında şunları söyledi:

"Tamamen kendi imkanlarımız ve gönül seferberliğimizin sonucu olarak kurulan Tiyatroom'un, ilimizde kültür sanat alanında önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyoruz. Katılım sağlayan ve sağlayacak olan oyuncularla Tiyatroom kültür sanat yolculuğumuz artık başlamıştır."
 
FAME Medya Organization'un da destek verdiği Tiyatroom'da yer almak isteyenlerin Tiyatroom Başvuru formunu doldurarak müracaat etmeleri gerekiyor. www.tiyatroom.com

Tiyatroom'un kurucu ekibi, ilk performasını ise tanıtım filminde sergiledi. İşte o keyifli "merhaba" filmi...





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 10 yıl önce

isiklarinizi sevsinler sizin kaclik florasan kullanirsiz:)