Hacivat ve Karagöz yeniden sahnede

Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi geçtiğimiz yıl sahneye koyduğu Karagöz ve Hacivat oyunu ile yeniden çocuklarla buluştu. Cumhuriyetin 90. yıldönümü onuruna Bayburt Belediyesi tiyatro ekibi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü...

Hacivat ve Karagöz yeniden sahnede

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi geçtiğimiz yıl sahneye koyduğu Karagöz ve Hacivat oyunu ile yeniden çocuklarla buluştu. Cumhuriyetin 90. yıldönümü onuruna Bayburt Belediyesi tiyatro ekibi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Şimdiye kadar sergiledikleri unutulmaz eğlence programlarıyla çocukların gönlünde taht kuran Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi, yine birçok sürpriz ve eğlenceli gösterileriyle çocukların karşısına geçti. 5 seans üzerinden gün boyunca sahnelenen "Hacivat ile Karagöz" oyunu çocukları doyasıya eğlendirdi.

Rüzgar gülü ve kitap dağıtıldı

Bugüne kadar birçok tiyatro oyununu sahneye koyan Bülent Erdaş yönetimindeki tiyatro ekibi, günler öncesinden hazırlıklarına başladıkları "Hacivat ile Karagöz" gösterilerini minikler için sergilediler. "Karagöz" karakterini Ali Kurumahmutoğlu ve "Hacivat" karakterini ise Semih Kurtuluş Alemdaroğlu’nun canlandırdığı oyunda çocuklara rüzgar gülü, kitap ve çeşitli hediye dağıtıldı.

Öte yandan Bayburt Belediyesi'nin gelenek haline getirdiği ‘Çocuk Şenliği’ne katılmak üzere saatler öncesinden Şair Zihni Kültür Merkezi’ne aileleri ile birlikte gelen çocuklar, kendilerine sıranın gelmesini sabırsızlıkla beklerken, onların bu heyecanına ortak olan ailelerinin ilgisi de gözden kaçmadı.



Haber: Bayburt Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.