“Güldür Güldür” öğrenciler için sahnelendi

Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından organize edilen “Güldür Güldür” tiyatro oyunu lise öğrencileri için sahnelendi.

“Güldür Güldür” öğrenciler için sahnelendi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından organize edilen “Güldür Güldür” tiyatro oyunu lise öğrencileri için sahnelendi. Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Güldür Güldür” tiyatro oyunuyla seyircinin karşısına çıkan belediye tiyatro ekibi, aynı oyunu bu kez lise öğrencileri için oynadı.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde, üç gün devam eden etkinlikte sergiledikleri hünerleriyle öğrencilere keyifli dakikalar yaşatan tiyatro ekibi, her zaman olduğu gibi yine onlara kitap dağıtmayı ihmal etmedi.

Tiyatro gösterisi öncesi öğrencilere bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat şunları söyledi:

“Yaygın eğitimin görsel sanatlar bazındaki en önemli versiyonu olan tiyatroyu bu güne kadar çok kullandık. Ben öncelikle burada sizler adına Tonton Bülent’e (Erdaş) teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir emek sarf ettiler. İstedik ki, sizlere birer tane de kitap dağıtalım. Kitaplarınızın arasında özel bir hediye var. Bu hediye Necip Fazıl Kısakürek’ in gençliğe hitabesi. Hepinizin okumasını tavsiye ediyorum. Necip Fazıl’ı bilmeden gelişiminiz tam olmaz, Mehmet Akif’i okumadan eğitiminiz tam olmaz. Bu ülkede neler yaşanmış, neler yaşanmamış bunlara hâkim olamazsınız. Ne kadar istekli olursanız bu milleti sizlere o kadar rahat teslim edebiliriz ve gözlerimiz o kadar az geride kalır diye düşünüyorum. Sizleri yetiştiren öğretmenlere saygılar sunuyorum. Bayburt’un geleceğinin, bu ülkenin geleceğinin bu günden daha güzel olacağına sonuna kadar inanıyorum.”





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.