Grup Sini tam not aldı

Bayburt Belediyesi ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğiyle düzenlenen Kardeşlik İftarı programında sahne alan Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi Grup Sini oyuncuları sahneledikleri Karagöz-Hacivat oyunuyla izleyenlerden yine tam not aldı.

Grup Sini tam not aldı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğiyle düzenlenen Kardeşlik İftarı programında sahne alan Bayburt Belediyesi Tiyatro Ekibi Grup Sini oyuncuları sahneledikleri Karagöz-Hacivat oyunuyla izleyenlerden yine tam not aldı.

Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Osmanlı Devleti zamanında Ramazan gecelerini şenlendiren geleneksel Karagöz–Hacivat oyunu Bülent Erdaş’ın genel sanat yönetmenliğinde Grup Sini oyuncularının performansıyla sahnelendi.

Mani okuma yarışması düzenlendi

Çocukların olduğu kadar büyüklerin de izlemekten keyif aldığı oyunun sonunda çocuklar arasında ramazan ayına uygun olarak birde mani okuma yarışması düzenlendi. 3 kız ve 3 erkek çocuğun sahneye çıktığı yarışmada çocukların performansı eğlenceli anlara sahne oldu. Yarışma çocuklara hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.