Engelleri tiyatroyla anlattılar

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Onları Daha İyi Anlıyoruz’’ projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyunu engellilerin yaşamına dikkat çekti.

Engelleri tiyatroyla anlattılar
Bayburt Postası - Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Onları Daha İyi Anlıyoruz’’ projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyunu engellilerin yaşamına dikkat çekti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Onları Daha İyi Anlıyoruz’’ ÖDES projesi kapsamında tiyatro oyunu sahnelendi.

Şair Zihni Kültür Merkezi, Demirözü Yayılı İlköğretim Bölge Okulu ve Aydıntepe Çok Programlı Lisesi salonlarında sahnelenen tiyatro oyununda toplumun özgürlük konusunda bilinç düzeylerinin ve duyarlılıklarının arttırılmasına katkı sağlanması amacıyla konular işlendi. Özürlü bireylere yönelik farkındalık oluşturulması için sahnelenen tiyatro oyununda; proje koordinatörü Sadetdin Aker, oyun eğitmeni Ayhan Dursun, öğretmenler Selma Sivaslı, Hüseyin Saka, Hikmet Baş,Nurbanu Uzun,İlknur Kurt, Emel Akbaş, Gökhan Yakut, Demet Arıkpınar, Adem Durulmuş ve Altan Bakar rol aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.