'Bayramı olmayan çocuklar'

Bayburt Üniversitesi Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen ve sokak çocuklarını konu alan ‘Bayramı Olmayan Çocuklar’ adlı tiyatro oyununda, izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

'Bayramı olmayan çocuklar'

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen ve sokak çocuklarını konu alan ‘Bayramı Olmayan Çocuklar’ adlı tiyatro oyununda, izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Bayburt Üniversitesi Tiyatro Ekibi tarafından Şair Zihni Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ın yanı sıra üniversitenin akademik ve idari kadrosu ile öğrenciler izledi.

“Sokak çocuklarının yaşadığı sorunları, çıkmazları, toplum ile yaşadıkları iletişimsizliği ve toplum tarafından potansiyel suçlu olarak görülmeleri sonucu suça itilmelerini” konu edinen oyunda Bayburt Üniversitesi Tiyatro Ekibi’nin performansı, Rektör Coşkun ve seyircilerden büyük alkış aldı. Oyunun sonunda Rektör Prof. Dr. Coşkun ve Belediye Başkanı Polat tarafından öğrencilere teşekkür plaketi takdim edildi.

Haber: Bayburt Üniversitesi       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.