Zabıtadan kasap denetimi

Bayburt Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kentte faaliyet gösteren kasap marketler ile şarküterlerdeki kasap reyonlarında denetim yapıldı.

Zabıtadan kasap denetimi
Bayburt Postası - Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimler kapsamında, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, satışa sunulan et ve et ürünlerinin uygunluğu kontrol edildi.

Vatandaşların sağlığı açısından önem arz eden tüm alanlarda denetimlerini belirli aralıklarla gerçekleştiren Belediye Zabıta ekipleri, denetimlerde gerekli durumlarda esnaf ve işletmecilere uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

Bayburt belediyesi toki konutlarında ki dükkanların malzemelerinden yolda yürüyemiyoruz en sonundada patates soğan doldurdular hiç bişey etmeyin nasıl olsa çiftlik bayburt sonra yalandan kasapları denetle

Avatar
Agop 4 yıl önce

Göstermelik iş yapmasınlar