Yeni hastanenin temeli atıldı

200 Yataklı Bayburt Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı.

Yeni hastanenin temeli atıldı
Bayburt Postası - 2015 seçimleri öncesi Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın sözünü verdiği 200 Yataklı Bayburt Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı. Yer değişikliğinden dolayı ihalesinde gecikme yaşanan hastane inşaatı başlatıldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, çalışmaların başladığını ifade ettiği kısa açıklamasında, “En kısa sürede yapımı tamamlanacak ve şehrimize modern bir hastane kazandırmış olacağız.

Bu projede emeği geçen Başbakan Yardımcımız sayın Recep Akdağ, Sağlık Bakanımız sayın Ahmet Demircan ve Maliye Bakanımız sayın Naci Ağbal’a teşekkür ederiz. Bayburt'umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

- Hastanenin özellikleri –

200 yatak kapasitesine sahip olacak hastane, üniversiteye devredilen Askeri kışla arazisinin şehir merkezine bakan bölümünde yer alan 43 dönümlük arazi üzerine yapılacak. Oturum alanı 9.800 m2 olacak Hastanenin, 54.500 m2 toplam kapalı alana sahip olması planlanıyor. Toplamda 4 bloktan oluşacak hastanede 55 poliklinik, 12 yataklı klinik, 7 ameliyathane ve 25 yoğun bakım ünitesi yer alacak. Hastaların kalacağı her odada WC ve duş da bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Emar da hastanenin içinde olsun lutfen

Avatar
SADECE MERAK EDİYORUM 7 yıl önce

ALLAH AŞKINA BU HASTANE BUGÜN MÜ YOKSA ÇOK DAHA ÖNCE Mİ YAPILMALIYDI BAYBURT HEP OY VERSİN VERSİN ZATEN BAŞKA DA BİR ŞEY BİLMESİN VARSA YOKSA VER ALMAYA GELİNCE HİÇ BİRŞEY ALMAK YOK AMA YİNE DE EN UFAK BİR TEPKİ YOK VALLAHİ BU TABLO KARŞISINDA NE DEMEK LAZIM BİLEMİYORUM RESMEN BAYBURTLU OY DEPOSU OLARAK GÖRÜLÜYOR HAKAN BAŞKANI NEDEN GÖREVDEN ALDILAR ONU DA ANLAMADIM ADAM BAYBURTU 1. YAPMADI MI SEÇİMLERDE NASIL BİR ŞEHİRSİN SEN BAYBURT

Avatar
İSMAİL 7 yıl önce

temeli atıldı temel atma töreni veya foto neden yok insanları kandırmayalım kesilecek agaçlar yerli yeri duruyor şuanda orası askeri alan olarak görünüyor

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Herkes hasta bari lüks yapında şehir halkı orada kışı geçirsin. gaz duz kömür parası vermesin