Yeni hastanenin ihalesi 2 Mayıs'ta

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın seçim döneminde sözünü verdiği yeni hastanenin yer tahsisi ve proje çalışmaları tamamlandı.

Yeni hastanenin ihalesi 2 Mayıs'ta
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın seçim döneminde sözünü verdiği yeni hastanenin yer tahsisi ve proje çalışmaları tamamlandı. Hastanenin ihalesi 2 Mayıs 2017’de yapılacak.

Seçim sonrası ardı ardına projeleri hayata geçirilen Bayburt, yeni hastanesine bir adım daha yaklaştı. Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın bizzat takip ettiği 200 yataklı yeni Bayburt Devlet Hastanesi için ihale tarihi belli oldu.

Yer tahsisi ve proje çalışmaları tamamlanan hastanenin ihalesi 2 Mayıs 2017 Salı günü saat:10.30’da gerçekleştirilecek. 

Modern bir yapı ile 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilecek hastane, en yeni teknoloji ile donatılacak. 


- Hastanenin özellikleri -

200 yatak kapasitesine sahip olacak hastane, üniversiteye devredilen Askeri kışla arazisinin şehir merkezine bakan bölümünde yer alan 43 dönümlük arazi üzerine yapılacak. Oturum alanı 9.800 m2 olacak Hastanenin, 54.500 m2 toplam kapalı alana sahip olması planlanıyor.

Toplamda 4 bloktan oluşacak hastanede 55 poliklinik, 12 yataklı klinik, 7 ameliyathane ve 25 yoğun bakım ünitesi yer alacak. Hastaların kalacağı her odada WC ve duş da bulunacak.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Nedense Ülke genelinde hep hastane yapılma işi var. Millet demek ki iyi bakılmamış ve hasta olmuş. Kimin hasta ettiğide belli değil. Meçhul vaka. Fabrika açmak, işsizliğe çare bulmak yerine hapishane ve hastane revaçta. Kısacası ölmüşüz de ağlayanımız yok.

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

Ooo bayağı ilerleme var seçim bitsin bakalım göreceyiz yaz tahtaya al gelecek 2019 seçimlerinde vah benim memleketim vahhhh

Avatar
Bayburdi 7 yıl önce

Devlet fabrika açmaz teşvik eder. Bayburt'ta daha önce devletin açtığı et balık kurumu ve süt fabrikasının hali ortada. Devlet alt yapıyı hazırlar yatırımı millet yapar. Her şey bir yana şu hale bakın ki Devlet tam teşekküllü modern bir hastane yapacak ona bile neredeyse yapma deniyor. Ne günlere kaldık. Eskiden en basit sebeplerden dolayı hastane her vakıayı Erzuruma sevkederdi. Erzurum yolunda nice insanlarını kaybetti bu memleket. Selametle kal güzel memleketim.

Misafir Avatar
KEŞKE ANLASAN 7 yıl önce @Bayburdi

HAKLISIN YA SANA KALSA BAYBURTN GERİ KALMASININ NEDENİ DE BAYBURT HALKININ KENDİSİDİR DEVLETİN BAYBURTU BİLEREK GERİ BIRAKMASI DEVLETİN HATASI FALAN DEĞİLDİR BAK ARKADAŞ BAYBURTLUNUN TRABZONDA ERZURUMDA HASTANE KÖŞELERİNDE SÜRÜNMESİ BENİM CANIMI ACITIYOR BELLİ Kİ SEN VE SENİN GİBİLERİN UMRUNDA BİLE DEĞİL SANA TAVSİYEM BAYBURTUN MENFAATLERİNİ SAVUN EĞER BİR YANLIŞ VARSA BUNU DA SİYASİ İKTİDAR BİLE YAPIYORSA BUNU SAVUNMA ÇÜNKÜ BU YANLIŞ HERŞEY İYİYSE EĞER BAYBURT NEDEN BU KADAR GÖÇ VERDİ HALA DA VERİYOR YOL DESEN EN TEMEL İHTİYAÇTIR SAĞLIK DESEN OLMAZSA OLMAZDIR AMA DAHA BUNLAR BİLE BAYBURTTA TAM DEĞİLDİR BUNA RAĞMEN BAYBURT HALKI BUNLARIN SUÇLUSU GİBİ GÖSTERİLİYOR YAZIKLAR OLSUN DİYORUM

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @Bayburdi

Hayallerde yaşamaya yıllarca devam et. yine devam et. yine devam. sen hiç durma

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
SEKO69 7 yıl önce @Bayburdi

burdaki insanlarda senin vurgu yaptığını yani insanların ufak bir hastalıkta bile erzurum ve trabzona sevk edildiğini belirtiyor. yani hastane yapmanın marifet olmadığını, doktor, personel ve cihazların olması gerektiğini, çevre illere sevki önlemenin önemli olduğunu belirtiyoruz. eğer bu hastaneden sonrada çevre illere sevk yapılacaksa hiç yapılmasın boşa masraf olmasın istiyoruz. Bir Diş Hastanemiz var ama ne yazık ki dişte bile çevre illere gidiyoruz. marifet hastane yapmak değil hastalığı önlemek ve donamının ihtiyacını karşılamak..yoksa sadece paralarımız çar çur edilir. hastaneye yapılan güya adı kadın hastalıkları ve doğum hastanesi örneği önümüzde.. bayburtun çocuklarının çoğunun doğum yeri gümüşhane, erzurum, trabzon. aslında bu bile mevzuyu kısaca anlatıyor. yav bir heyet raporu için bile çevre illere sevk edilen bir şehirde yaşıyoruz. neden yeterli doktor yok.. aslında herkes sorunu biliyor da çıkar gereği susuluyor..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Marat 7 yıl önce

Az eskimiş yeni hastanemiz ne olacak merak ettim?

Avatar
Ramazan Baştürk 7 yıl önce

Yapandan yaptirandan Allah razı olsun

Avatar
Hakikat 7 yıl önce

Bayburt un ihtiyaç önceliği acaba hastane mı yoksa istihdam alanları mı . Sermayeyi artık toprağa gömmeye bir son verelim.