Yeni hastane 2019 yılında teslim edilecek

Bayburt Devlet Hastanesi yapımı devam ediyor.

Yeni hastane 2019 yılında teslim edilecek
Bayburt Postası - Mayıs ayı içerisinde ihalesi yapılan ve yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğü hastane inşaatında iç bölümlere geçildi. Yüklenici firma 2019 yılı içerisinde iş teslimi yapacak. 

250 yatak kapasitesine sahip olacak hastane, üniversiteye devredilen Askeri kışla arazisinin şehir merkezine bakan bölümünde yer alan 43 dönümlük arazi üzerine yapılıyor. Oturum alanı 9.800 m2 olacak Hastanenin, 54.500 m2 toplam kapalı alana sahip olması planlanıyor.

Toplamda 4 bloktan oluşacak hastanede 55 poliklinik, 12 yataklı klinik, 7 ameliyathane ve 25 yoğun bakım ünitesi yer alacak. Hastaların kalacağı her odada WC ve duş da bulunacak.

25. ve 26. dönem Bayburt Milletvekili, Maliye eski Bakanı Naci Ağbal'ın seçim öncesi vatandaşa verdiği sözün ardından hayata geçen proje ilgili daha önce açıklamada bulunan Ağbal, "İnşallah 2019 seçimlerinden önce de hem inşaatı bitecek hem de makine teçhizat ihtiyaçlarını karşılayacağız. Vatandaşlarımız burada güzel bir hizmete kavuşacaklar” ifadelerine yer vermişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Boş ver kardeşim türkiyenin en az nüfusu bayburt yalandan insanın gözünü boyuyorlar boşa masraf o bir hastanede yeter ama temizlik şartıyla bu da gelse pislik her yerde aynı başka iş imkanları sunsunlar mesela tarım hayvancılık yardımı yapılsa ama oda olmaz biz dışa bağlı bir milletiz biz niye kazanalım gelişelim her şey ateş pahası zam zam başka yok :((((((

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Milletin hasta olması için çalışılıyor. Bana sorarsan siyasetçinin hedefi hastane yapımını kısıtlamalı ve halkını hasta etmeden o ülkeyi yönetmeli olmalı

Avatar
zahitli 5 yıl önce

yapilsa ne yazar gene Erzurum yada tirabzona Sevk Çünkü Doktor yok gelmiyor boşa yatırım anlican