Küçük Özkan, 2 yaşında ilk adımını attı

Doğuştan engelli olan 2 yaşındaki Özkan Güçlü artık yürüyor...

Küçük Özkan, 2 yaşında ilk adımını attı
Bayburt Postası - Doğuştan engelli olan 2 yaşındaki Özkan Güçlü artık yürüyor. Ayağındaki kemik eksikliği nedeniyle yürüyemeyen ve ameliyat olması gereken 2 yaşındaki Özkan Güçlü, başarılı bir operasyon geçirdi. Bayburt Valiliği’nin ameliyatını üstlendiği küçük Özkan’ın tedavisi İstanbul’da yapıldı. Belirli aralıklarla geçirdiği 3 ameliyat sonrası özel ayakkabı yardımı ile yürümeye başlayan Özkan Güçlü’nün ailesi de çok mutlu.

Bayburt İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek ve 2 yaşındaki Özkan’ın tedavisiyle yakından ilgilen Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun ile birlikte Bayburt Valisi Yusuf Odabaş’ı ve vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca'yı makamında ziyaret eden baba Şenol Güçlü, ilgililere teşekkür etti. Ziyarette, baba ve oğlunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Sağlığına kavuşabilmesi için birden çok operasyon geçirmesi gereken Özkan Güçlü’nün ailesi ilk ameliyat için gerekli 8 bin lirayı denkleştirerek Özkan’ı İstanbul’a götürmüştü. Doktor parası haricinde yeşil kartlı olduğu için hastanenin de ayrıca 8 bin lira istediği için Güçlü ailesi imkânsızlıklar nedeniyle ameliyatı yaptıramadan geri dönmüştü. Bunun üzerine Zahit Mahallesi Muhtarı Mahmut Orun’un girişimleri ve Bayburt eski Valisi Mükerrem Ünlüer’in talimatları doğrultusunda yardımseverlerin aileye ulaşılabileceği hesap açılarak yardım kampanyası başlatılmıştı.

İLGİLİ HABERLER:






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.