Koronavirüs pozitif vaka sayısı 500'ü buldu!

Bayburt’ta koronavirüs pozitif vakası sayısı 500 civarında seyrediyor.

Koronavirüs pozitif vaka sayısı 500'ü buldu!
Bayburt Postası - Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını Türkiye’de ikinci dalga diye adlandırılan süreçte bir hayli arttı.

Bayburt’ta koronavirüs pozitif vakası sayısı 500 civarında seyrediyor. Özellikle son 1 ayda Bayburt’ta günlük ortalama 40 kişi Covit-19 testinin pozitif çıktığını öğreniyor. 14 gün takip edilen hastaların iyileşenleri hastalıktan kurtulurken, bu 14 günde teşhis konulan hastalarla birlikte bu sayı yine 500’leri buluyor.

Bayburt Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım dahil olmak üzere 60 kişi tedavi olurken, diğer hastaların tedavileri evlerinde sürdürülüyor.

Bayburt’ta bugüne kadar 8 bin kişi koronavirüse yaklanırken, halen Bayburt’ta 500 civarında kişi koronavirüs salgınına yakalanmış durumda.

Öte yandan resmi rakamlar Bayburt’ta koronavirüsten 98 kişi hayatını kaybetti dese de Bayburt’ta normal zamanda hiç olmadığı kadar artan ölümlerin koronavirüs kaynaklı hastalıklardan olduğu tahmin ediliyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GADA 3 yıl önce

3 GÜN ÖNCE BABAM HASTANEYEYATTI COVİTTEN VE ŞİKAYETÇİ.ESKİ HASTANE ISINMIYORMUŞ,TUVALETLER MUSLUKLAR ÇALIŞMIYOR 2 KİŞİ KALIYORLAR HİZMET NAMINA HEÇ BİŞEY YOK.YEP YENİ HASTANE YAPILMIŞ ORDA BOMBOŞ NEDEN BEKLİYOR ?BURDAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜNE VE BAŞHEKİME SESLENİYORUM.

Avatar
eyhat 3 yıl önce

ağustos ayından beri öncesini söylemiyorum günde ortalama 1-2 hastayı kaybediyoruz nasıl 98 sayı bence daha fazla