Bayburt Postası - Gıda işletmelerinde hijyen ve gıda güvenliği bilincinin oluşturulması amaçlanan eğitimde, fırıncılık ve pastane mamulleri üretimi için iyi hijyen uygulamaları rehberi tanıtılmış ve mevzuat gerekliliklerinin fırın işletmelerinde nasıl uygulanacağı anlatıldı.
Eğitim sonunda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ‘‘Fırıncılarımızın toplumun her kesimini ilgilendiren kutsal bir meslek grubunu oluşturduklarını, hijyen eğitiminin de bu mesleğin icraasında büyük önem arz ettiğini’’ belirtti.
Eğitimin ardından işletme sahiplerine sınav yapıldı.
Eğitim sonunda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ‘‘Fırıncılarımızın toplumun her kesimini ilgilendiren kutsal bir meslek grubunu oluşturduklarını, hijyen eğitiminin de bu mesleğin icraasında büyük önem arz ettiğini’’ belirtti.
Eğitimin ardından işletme sahiplerine sınav yapıldı.