Engelliler iftar yemeğinde buluştu

Bayburt'ta ikamet eneggelli vatandaşlar ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi...

Engelliler iftar yemeğinde buluştu

Bayburt Postası - Bayburt'ta ikamet eneggelli vatandaşlar ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Türkiye Beyazay Derneği ile Engelli Bayanlar Dayanışma Merkezi’nin birlikte düzenlediği iftar yemeği programına, Polis Meslek Okulu Müdürü Tahsin Demir ve öğrencileri, Türkiye Beyazay Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Serhat Kılıç, Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Aydın Soysal, Engelli Bayanlar Dayanışma Merkezi kursiyerleri ve aileleri ve Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personeli katıldı.

İftar yemeğinin ardından SOSES kapsamında gerçekleştirilen “Engelli Bayanlar Dayanışma Merkezi” projesi ve yeni başlatılacak olan “Sosyal Entegrasyon Merkezi” projelerinin tanıtımı hakkında Türkiye Beyaz Derneği Yönetim Kurulu üyesi A. Betül Gökçeneoğlu tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
EngelliIftar Yemeği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.