EDES'te 6 projeye destek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 17 ilde uygulanmaya başlanan EDES projeleri kapsamında Bayburt’un 6 projesi destek kapsamına alındı.

 EDES'te 6 projeye destek
Bayburt Postası - 2014 yılında desteklenecek EDES Projeleri açıklandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 17 ilde uygulanmaya başlanan EDES projeleri kapsamında Bayburt’un 6 projesi destek kapsamına alındı.

Önceki yıllarda Özürlü Desek Projesi (ÖDES) ismiyle bilinen bu yıl ise Engelliler Destek Kapsamı (EDES) adını alan bakanlık projelerinin sonuçları açıklandı. Toplamda 60 projenin kabul edildiği proje kapsamında Bayburt’un 6 projesi destek görecek.

EDES Projesi kapsamında Bayburt’tan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Engellilerin Tam Katılımı Gerçekleşiyor”, “Arkadaş Olmamıza Engel Değil” projeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Destek Odadan Destek Alıyorum” ve “Engelleri Elele Aşalım” projeleri ile Bayburt PMYO tarafından hazırlanan “Trafikte Bilgili Ol Dikkatli Ol” ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Engelsiz Özgürlük’ projeleri ile toplamda 6 proje desteklenmeye hak kazandı.

17 ilde uygulanan ve Trabzon'un 10, Samsun'un 9, Bayburt'un 6 projesinin destek göreceği ESED Projesi kapsamında, Giresun ve Zonguldak 4'er, Amasya, Bartın, Çorum, Gümüşhane 3'er, Artvin, Düzce, Karabük, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat 2'şer ve Ordu 1 projeyle destek görecek.

Anahtar Kelimeler:
EDESEngelliProje
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.