Doktorlar, bu 26 ile tekrar atanmayacak

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 26 ilden birinde devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getiren doktorlar, bu illere takrar atamayacak.

Doktorlar, bu 26 ile tekrar atanmayacak
Bayburt Postası - Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 26 ilden birinde devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getiren doktorlar, bu illerden herhangi birine istekleri dışında atanmayacak. Sağlık-Sen doktorlar ile ilgili yeni düzenleme hakkında bilgi verdi.

Doktorların devlet hizmeti yükümlülüğünde değişiklik yapıldığını açıklayan Sağlık-Sen, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van’da görev yapan doktorların tekrar devlet hizmeti yükümlüsü olduklarında bu 26 ilden birisine istekleri dışında atanamayacağını bildirdi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu düzenlemenin yanı sıra doktor kendisi isterse, bu illerden birine görevlendirme yapılabileceği bilgisini de verdi. Memiş, “Talebimiz doğrultusunda yapılan değişiklikle devlet hizmeti yükümlüğünü yerine getirmede doktorlarımız arasındaki bir mağduriyet sona ermiş oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dogrusu bu 9 yıl önce

Bu iller ya terör ya mahrumiyet bolgesi. Bir doktor iki defa gidip baska doktor hic gitmezse sacma olur. Herkes rahat hayat yasamak ister