Bayburt'ta Kovid-19 vaka sayısı artıyor

Bayburt'ta Koronavirüs pozitif vaka sayısında önemli artış yaşandı. 

Bayburt'ta Kovid-19 vaka sayısı artıyor

Bayburt Postası - Temmuz ayı sonuna kadar günlük pozitif vaka sayısı 40 ile 45’lerde seyrederken, bu rakam dün uzun bir aradan sonra ilk kez 72’yi gördü. Bayburt’ta son 10 günde 420 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

Temmuz ayının son haftasında kademeli olarak artış gözlenen pozitif vaka sayısında, dün önemli bir artış sağlandı. Günlük en çok 45 hastayı gören Bayburt’un dünkü pozitif vaka sayısı 72’ye ulaştı.

Pozitif vaka sayısının artışına oranla hastanede yatan hasta sayısı da arttı. Şuan hastanede 38 hasta var. Bunların 34’ü servislerde tedavi görürken, 4’ü ise yoğun bakım ünitesinde ve maalesef bu hastaların 2’si entübeli.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı, Bayburt’un ilk doz aşılamada yüzde 55’lerin üzerine çıktığını bildirmişti. 
 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Koronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Demokrat Bayburt 3 yıl önce

Gayet normal. Kimse kapalı alanlarda maske takmıyor.

Avatar
Nivli 3 yıl önce

Vakalar bu kadar artmışken festivaller konserler gezmeler düğünler in olması akıl işi değil boş yere saglıkçıların verdiği emekler heba oluyor