Bayburt'ta Covid 19 pozitif vaka sayısı kaç, hastanede kaç kişi tedavi görüyor?

Bayburt Covid-19 pozitif vaka sayısında artışı ile Türkiye'de ilk üç il arasına girdi. Bayburt'ta son 10 günde hasta sayısı kaça ulaştı, hastanede tedavi gören hasta sayısı ne kadar, bunların kaçı yoğun bakımda, ağustos ayında covid kaynaklı kaç kişiyi kaybettik? İşte detaylar...

Bayburt'ta Covid 19 pozitif vaka sayısı kaç, hastanede kaç kişi tedavi görüyor?

Bayburt Postası - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre haftalık vaka sayısını gösteren haritayı paylaştı. Bakan Koca, en yüksek vaka oranına sahip üç ilin, 653,10 ile Rize, 507,874 ile Bayburt ve 424,58 ile Aksaray olduğunu belirtti. 

Bayburt il genelinde son 10 günde hasta sayısı 700'ün üzerine çıktı. Bayburt Pandemi Hastanesi'nde ise yatan hasta sayısı 61. Bu hastalardan 19'u yoğun bakım ünitesinde tedavide, bunları 5 ise maalesef entübeli. 

Öte yandan ağustos ayında Covid kaynaklı Bayburt'ta 35 kişi hayatını kaybetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.