Bayburt'ta "Bağımlı Olma Özgür Ol" seminerleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bayburt İl Müdürlüğünce kentte "Bağımlı Olma Özgür Ol", bağımlılıkla mücadele seminerleri verildi.

Bayburt'ta "Bağımlı Olma Özgür Ol" seminerleri
Bayburt Postası - Müdürlükten yapılan açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Yeşilay iş birliğinde gerçekleştirilen 'Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri'  kapsamında Bayburt'ta çeşitli kurumlarda eğitimlerin verildiği belirtildi.

Açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bayburt İl Müdürlüğü'nde görevli sosyolog Zeynep Karakolcu tarafından verilen eğitimler kapsamında ilk olarak 17. Komando Tugay Komutanlığı Yardımcılığı, ardından da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ağlarbaba Erkek Öğrenci Yurdu personellerine yönelik madde bağımlılığı türleri ,bağımlılık süreci ve bu konularda ebeveynlerdeki bilincin önemi konularında bilgilendirme yapıldığı ifade edildi.

Bu kapsamdaki eğitimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği aktarılan açıklamada, bu eğitimlerin belirli periyotlarla tüm kurumları kapsayacak şekilde yapılması planlandığı da kaydedildi.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.