Bayburt AK Parti, engelli çocuklarla bir araya geldi

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu.

Bayburt AK Parti, engelli çocuklarla bir araya geldi
Bayburt Postası - AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın “Engelsiz Türkiye İçin Evet” programı kapsamında AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde engelli çocuklar ve aileleriyle buluştu.

Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Mustafa Öztürk, Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serhat Kılıç, partililer, down sendromlu çocuklar, aileleri ve öğretmenler katıldı. 

Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından başlayan programda konuşan İl Başkanı Kobal, “Sağlığın her şeyin başı olduğunu vurgulayarak, AK Parti döneminde hem sağlık, hem de sosyal hizmet alanında çok hizmetler yaptıklarını söyledi. Kobal, down sendromlu bir çocuk tarafından kaleme alınan mektubu da katılımcılarla paylaştı. 

“Engelsiz Türkiye İçin Evet Diyoruz" sloganına değinen Mustafa Öztürk ise şunları kaydetti: 

“81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Engelli vatandaşlarımız için erişebilir olmayı en önemli ayrıcalıklarımızdan biri olarak görüyoruz. Engelli Koordinasyon Merkezimizin ve gönüllerimizin kapılarını sizler için sonuna kadar açtık. Sizlerin yaşadığı her türlü sıkıntıda yanınızda olmak bizim boynumuzun borcu. Bu amaçla hamt olsun bugün 81 il ve 970 ilçe teşkilatımızda sizler için telefon, faks ve internet üzerinden bire bir hizmet veriyoruz. Sizleri bu merkezimize her zaman davet ediyoruz.”

Etkinlik, partililer tarafından hediyeler verilmesinin ardından son buldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.