Battal: "Yeni hastaneye 13 milyon lira tahsis edildi"

Bayburt Milletvekili Fetani Battal inşaatı süren yeni devlet hastanesine ilişkin bilgi verdi.

Battal: "Yeni hastaneye 13 milyon lira tahsis edildi"
Bayburt Postası - İnşaat sezonunun sonunda hastane binasının inşaatının tamamlanacağını ve teslim alınacağını kaydeden Battal ayrıca yeni hastane için gerekli makine teçhizat alımı için Sağlık Bakanlığı tarafından 13 milyon lira mali desteğin tahsis edildiğini bildirdi.

Yeni hastanenin tüm standartlara uygun bir şekilde inşa edildiğini vurgulayan Battal şu bilgileri verdi:

“Şehrimizden Ankara’ya bakanlığa giden temsilcilerimiz burada bir görüşme yaptılar. Taşınma esnasında yeni hastanemize kazandırılacak makineler ve teçhizatla ilgili 13 milyon TL bakanlığımız tarafından tahsis edildi. Yine 3-4 milyon lira da başka kalemlerden karşılanacağını il müdürümüzden öğrenince hastanemizin çok çok güzel standartlarda bu inşaat sezonunun sonunda teslim alınacağını ve içerisinin dizaynını da kış şartları çerçevesinde yapılıp taşınma işleminin gerçekleştirileceğini öğrendik. Ve bu yatırımın da şehrimize kazandırılacağını sevinçle müşahede etmiş bulunuyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Fetani Battal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem 69 5 yıl önce

İçinde doktoru olmayan hastane ne b...k a yarar değil 200 yatak 1200 yataklı olsa be olur

Avatar
Hasan 5 yıl önce

MaşaAllah
Tebrik ederiz
Allah razı olsun.

Avatar
Yobaz 5 yıl önce

Millete hizmet bazılarında hazımsızlık yapmış o zaman sen muayene olma o hastanede git başka yere