Bakanlık, 'zehirli ayakkabıları' teşhir etti

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, kanserojen madde içeren ayakkabıların fotoğraflarını paylaştı.

Bakanlık, 'zehirli ayakkabıları' teşhir etti
Bayburt Postası - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, kanserojen madde içeren ayakkabıların fotoğraflarını paylaştı. Son günlerde gündeme gelen zehirli ayakkabılarla ilgili, bir açıklama yapan bakanlık, “O ayakkabılara benzeyen ayakkabı aldığını düşünen vatandaşlarımız varsa, bundan emin olmak için getirsinler, hemen tahlile gönderiyoruz, vatandaşlarımız en ufak maliyete katlanmadan" dedi.

Gerekli testlerden geçemeyen ayakkabıların marka ve modellerin tespit edildiği ifade eden bakanlık açıklamasında, "Söz konusu ayakkabılara ilişkin görseller, tüketicilerimizi bilgilendirmek amacı ile kamuoyu ile paylaşılmaktadır. Bu ürünlerden satın alan veya herhangi bir satıcıda satışa sunulduğunu gören tüketicilerimiz, Bakanlığımız 'www.tuketici.gov.tr' adresindeki 'Tüketici Şikayetleri' linkinden veya 'ALO 175 Tüketici Şikayet Hattından' Bakanlığımıza şikayette bulunabilirler. Bakanlığımızın konuya ilişkin denetimleri yoğun olarak devam etmekte olup, denetimler hızla sonuçlandırılacak ve sonuçları kamuoyu ile paylaşılacaktır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.