25 öğrenciye bağlama kursu

EDES projesi kapsamında aralarında engelli bireylerinde yer aldığı 25 öğrenciye bağlama kursu veriliyor.

25 öğrenciye bağlama kursu
Bayburt Postası - EDES projesi kapsamında aralarında engelli bireylerinde yer aldığı 25 öğrenciye bağlama kursu veriliyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Engelli Destek Projesi (EDES) kapsamında finanse edilen, Bayburt Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce uygulanmakta olan ‘Engelleri El Ele Aşalım’ projesi kapsamında 25 öğrenciye bağlama eğitimi veriliyor.

Koordinatörlüğünü Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulcelil Kahveci’nin yaptığı eğitimci olarak ise Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu’nun görev yaptığı bağlama kursları Bayburt Özel Eğitim Merkezinde Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu ve Özel Eğitim Merkezi’nde devam ediyor.

Proje hakkında bilgi veren koordinatör Abdulcelil Kahveci, projenin amacının engelli öğrencilerin sosyal aktivitelere katılmalarını ve bireysel yeteneklerini geliştirmeyi sağlama olduğunu söyledi.

Öğrencilerin kurs merkezine ulaşımlarının servisle sağlandığını ifade eden Kahveci, 8 ay devam edecek olan kurslar sonunda oluşturulan koronun sunumuyla geniş katılımlı bir müzik dinletisi düzenleneceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.