200 yataklı modern hastanenin inşaatı başlıyor

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın son Bayburt ziyaretinde yer tespitinde bulunduğu 200 yataklı hastanenin yer tahsisinin yapıldığı ve Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığı öğrenildi.

200 yataklı modern hastanenin inşaatı başlıyor
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın son Bayburt ziyaretinde yer tespitinde bulunduğu 200 yataklı hastanenin yer tahsisinin yapıldığı ve Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığı öğrenildi.  

AK Parti’nin gerek 7 Haziran, gerekse de 1 Kasım seçimleri öncesinde Bayburt için verdiği vaatlerden birisi 200 yataklı modern devlet hastanesiydi. Seçimlerin ardından hızla çalışmalarına başlanan bu vaat, artık ete kemiğe büründü. Maliye Bakanı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın da bizzat takip ettiği hastane inşaatı, yatırım programına girdi. 

Yer tahsisinin de yapıldığı 200 yataklı modern devlet hastanesi için toplamda 72 milyon liralık proje bedeli belirlendi ve bunun 7 milyon 200 bin liralık başlangıç ödeneği ayrıldı.

Demirözü yolu üzerinde yapılacak hastanenin arazisinde geçen ay incelemelerde bulunan Maliye Bakanı Ağbal, teknik çalışmaların ardından inşaatın başlanacağını açıklamıştı.

İhalesi kısa sürede yapılması planlanan hastanenin inşaatı için ilk kazmanın çok yakın bir zamanda vurulması planlanıyor. 

Anahtar Kelimeler:
BayburtHastaneNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 8 yıl önce

İdare edin alışmışız idare dünyası en son düzeltilecek en son şehir bayburt bizim şehirden önemli yerler var bekleyin hıiiiihiii

Avatar
yakup TATAR 8 yıl önce

yapılsında nerede yapılırsa yapılsın.bırakın şu takoz olma alışkalıklarını.hizmet geliyor daha ne olsun.kim hizmet ederse ALLAH ondan razı olsun.diyelim.

Avatar
necip 8 yıl önce

bence hastanein yeri konusunda biraz düşünülmeli yer bence iyi değil rant olayı varsa bişe diyemeyiz

Avatar
Teşekkür 8 yıl önce

Teşekkürler Sayın Bakanımız Naci Ağbal..
Belediye konusunda lütfen yetersiz kalmayalım Cumhuriyet caddesi ne olacak ?

Avatar
SUAT KÖPRÜCÜ 8 yıl önce

SAYIN MALİYE BAKANIMIZ NACİ AĞBAL BEYENDİ NİN KATKILARI İLE BAYBUR
DEMİRÖZÜ YOLU ÜZERİNDE YAPICAK OLAN 200 YATAKLI HASTANENİN YERİ
KONUSUNDA DAHA HASSASİYET GÖSTERİLMESİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ ŞAHAP BEY İLE PETKİM GENEL MÜDÜRÜ KENAN
YAVUZ BEYEFENDİLERİN YAPILAŞMA KONUSUNDA DAHA DUYARLI OLDUK
LARINI GÖZ ARDI ETMEMELİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM....SAYGILARIMLA

SUAT KÖPRÜCÜ

Avatar
rambo yağız 8 yıl önce

Orasının zamanı gelmemiş çok daha önemli işleri varmış idare edin hiiiiiihiiii