“Yazıcıoğlu Bayburt’a çok önem veriyor”

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti siyasi partiler tarafından ziyaret edilmeye devam ediliyor. Cemiyet’in bu haftaki konukları Büyük Birlik Partisi kurmayları oldu. BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu,  BBP Bayburt Belediye Başkanı Adayı H. Haluk Akkoyunlu, Erzincan İl Başkanı Mustafa Karabulut, Bayburt İl Başkanı Kadir Handekli ve partililerden oluşan heyet Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Türkiye gündemi ve yerel seçimlerin konuşulduğu ziyarette BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, “Bayburt’a bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Yalçın Topçu, sözlerini söyle sürdürdü: 

“Yazıcıoğlu Bayburt’a çok önem veriyor”

BBP Genel Sekreteri Yalçın TopçuBayburt Gazeteciler Cemiyeti siyasi partiler tarafından ziyaret edilmeye devam ediliyor. Cemiyet’in bu haftaki konukları Büyük Birlik Partisi kurmayları oldu. BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu,  BBP Bayburt Belediye Başkanı Adayı H. Haluk Akkoyunlu, Erzincan İl Başkanı Mustafa Karabulut, Bayburt İl Başkanı Kadir Handekli ve partililerden oluşan heyet Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Türkiye gündemi ve yerel seçimlerin konuşulduğu ziyarette BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu, “Bayburt’a bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Yalçın Topçu, sözlerini söyle sürdürdü:

 

“Büyük Birlik Partisi’nin Bayburt’taki yükselişi artık herkes tarafından bilinmektedir. Başta Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere Bayburt’a çok önem veriyoruz ve çok sıkı takip ederek Bayburt’a ve adayımıza çok güveniyoruz. BBP Genel Sekreteri olarak bugün burada bulunmamızın sebebi hem Bayburtlularla buluşmak, hem de adayımıza destek olmaktır. Otuz beş yıl önce gelmiştim Bayburt’a. Bakıyorum da yeni yapılan binalardan başka bir gelişme yok. Şehircilik adına göz görülür bir şey yapılmamış.”

‘Büyük Aile projesi’ uygulandığı zaman kalitesi görülecektir. Afyon-Tatarlı, Eskişehir-Günyüzü ilçeleri bunlara örnektir. İnşallah buralara gidilip görüldüğü zaman harabe yerlerin ne şekle dönüştüğünü daha iyi anlarız. Tabiî ki partimizin ulusal basınla ilgili büyük sıkıntıları vardır. Gazeteler için kanunlarımız seçim sürecinde bütün partilere aynı orantıda olmasını söylüyor ama buna uyan yok. Buna uyan sadece yerel basın ve bize yer veren de onlar. Bu açıdan bir kez daha buradan yerel basın mensuplarını kutluyorum. Çünkü hakkı, hakkaniyeti gözetiyorlar ve eşit davranıyorlar.

Belediye Başkanı olan insanın projeleri ve vizyonu olmalıdır. İnsanları diğer adayları karalamayla değil, projeleriyle ikna etmelidir. İşte biz bu anlamda şahsiyetiyle, karakteriyle arkasında durulacak bir isim olan Haluk Akkoyunlu ile yola çıktık ve iddialıyız. Kendisinin belediyecilik tecrübesini herkes biliyor. Ankara’dan yapılan anketleri bizde takip ediyoruz. Ve anket sonuçlarından çok memnunuz. 29 Mart günü Bayburt’ta ‘Hilal ile Gül’ün bir buluşması olarak Haluk Akkoyunlu zafere ulaşacaktır. Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’da önümüzdeki pazartesi günü miting yapmak üzere Bayburt’ta olacaktır.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.