Özbek: “Vedat Bilgin vekil adayı değil, bence…”

“Henüz konuşmak için erken” diyen Özbek, “siyasette 1 günün bile çok uzun bir zaman” olduğunu hatırlattı...

Özbek: “Vedat Bilgin vekil adayı değil, bence…”
Bayburt Postası - Son günlerde gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı konuşma gerekse de gazetemize yaptığı açıklamalar ile Bayburt MHP teşkilatının tepkisini çeken Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’e yaklaşan 2015 seçimlerini sorduk.

“Henüz konuşmak için erken” diyen Özbek, “siyasette 1 günün bile çok uzun bir zaman” olduğunu hatırlattı.

Prof. Dr. Vedat Bilgin’in Başbakanlık Başdanışmanlık görevine atanmasına çok mutlu olduğunu söyleyen Özbek; “Bayburtlu olarak, Bayburtlu bir ağabeyimizin bu göreve getirilmesinden büyük bir mutluluk ve gurur duydum” dedi.

2015 seçimlerinde, Prof. Dr. Vedat Bilgin’in Bayburt’tan AK Parti milletvekili adaylığının yüksek sesle konuşulması hakkında yorum yapmayan Özbek, “kendisi sadece vekil değil, muhtemel bakan adayıdır diye düşünüyorum, böyle bir şeyin gerçekleşmesinden tüm Bayburtlular gibi, ben de büyük bir mutluluk ve gurur duyarım” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 9 yıl önce

evet vedat bilgin aydıntepeli mete memişde aydıntepeli gel bak Aydıntepe nerde treni kaçırdı Aydıntepe cok yazık oldu

Avatar
ado 9 yıl önce

Acaba bunu söyler ken canımız gönüldeki söyledi!

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Vekil bu soruya ne desin? Gayet makul cevap

Avatar
mustafa sol 9 yıl önce

Vedat bilgin milletvekili olacak sayın bünyami özbek ama bayburttan deyil nerden dersen onu diyeyim başkentten bunu bir tarafa yaz az cok istihbaratım vardır ankaraya 15 gün önce geldim 10 sonra gene gelecem maşallah ankarayı bana köy yolu yaptınız.

Avatar
Mazlum 9 yıl önce

Benim sessiz çığlıklarım gökyüzüne çıkar da ait olduğu yere düşmez mi sanırsınız?

Avatar
hakan 9 yıl önce

cümlelerimin arasından dökülecek tek name yazık çok yazık deyip; ardından sıralamak geçiyor içimden ama ona da yazık deyip geçelim ve ALLAH İÇİN bağlasınlar bizi Trabzona ne kahredelim nede sitem öyleya sonuçta valisi olan köy misali kalmışızya sahipsiz

Avatar
mustafa ulusoy-s.beyli @misafir 9 yıl önce

yıllar önce vedat bey .d.d.d.y.genel müd,idi,pekala tren bayburttan geçsin diye bir emeği
varmıdır!!,yok,şimdi özbeke şu soru,bayburtlu tren için imza verdi,sn özbek ne haber,resimde f.üstün "gümüşhane)m.vekil,tren kaptı.iyi günler.

Avatar
SONKURT 9 yıl önce

Keşke Bayburt'tan olsa bakan olacağı ihtimali göz önünde tutulduğunda Başkentten aday olacağı ihtimali daha yüksek. Tabi Bayburt'tan da koyabilirler orası bilinmez. milli muhafazakar bir bilim adamı olan hemşerimizi, sayın hocamızı saygıyla selamlarım.. Allah yolunda yar ve yardımcı olsun