Özbek ve Kobal’dan zirveye sürpriz ziyaretler

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal Ankara'da devletin zirvesine sürpriz ziyaretlerde bulundu.

Özbek ve Kobal’dan zirveye sürpriz ziyaretler
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal Ankara'da devletin zirvesine sürpriz ziyaretlerde bulundu. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, davet üzerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşürken, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Aynı gün gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Özbek "Cumhurbaşkanımız Bayburt’u çok yakinen takip ediyor. 80 ilin cumhurbaşkanı olmasının yanında Bayburt’un fahri cumhurbaşkanı olduğunu ifade ettiler. En kalbi duyguları ile tüm Bayburtlu hemşerilerimize selamlarını, sevgilerini ve şükranlarını iletmemi söylediler. Bu selam, sevgi ve şükran hislerini Bayburtlu bir kardeşiniz olarak sizlere iletmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum” dedi.

Özbek, şu açıklamayı yaptı:

"12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na daveti Bayburt olarak bize mutluluk verdi. 12. Cumhurbaşkanımız ‘halkın adamı, milletin adamı, gönül adamı’ olarak bu ülke için 13 yıldır gecesini gündüzüne katan içimizden biridir.

Cumhurbaşkanımız, Bayburt’a özel olarak önem veren ve Bayburt’u seven Bayburtlunun ve Bayburt’un isminin geçtiği her anda, her yerde ve her zamanda heyecanını gizleyemeyen değerli bir devlet adamıdır. Bayburt son cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 80’lik oy oranıyla cumhurbaşkanımız ile olan gönül bağının sağlamlığını teyit etmiştir. Cumhurbaşkanımızın görevi devralmasından sonra cumhurbaşkanımız Bayburt’a olan sevgisini tekrar tekrar dile getirdi. Cumhurbaşkanımızın Bayburt’a olan bu ilgisi 12 yıllık Başbakanlık döneminde yapılan hizmetlerde de görülmektedir. Cumhurbaşkanımızın ilk ziyaretini Bayburt’a yapması ve mitingdeki coşkunun kendisini çok duygulandırması, yağmurlu bir günde Bayburt halkının cumhurbaşkanımızı sabırla beklemesi cumhurbaşkanımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Bu aynı zamanda Bayburtlu’nun bayrağını, milletini, devletini, devlet adamını, vatanını ne kadar çok sevdiğini ve bu değerlere ne kadar bağlı olduğunu göstermiştir.”

Erdoğan’dan Bayburt’a selam

"İçimizden birinin cumhurbaşkanlığı sarayında olması bizim duygularımızla Yeni Türkiye’yi yönetmesi bizleri hem heyecanlandırmakta hem de mutlu etmektedir. Yeni ülke vizyonunda artık söz sadece milletindir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da bunun en güzel örneğidir. Cumhurbaşkanımız, Türkiye’deki değişim sürecinin ne kadar etkili olduğunun, milli iradenin en güzel bir şekilde yürütme erkine yansıdığının bir göstergesidir.

Cumhurbaşkanımız Bayburt’u çok yakinen takip ediyor. 80 ilin cumhurbaşkanı olmasının yanında Bayburt’un fahri cumhurbaşkanı olduğunu ifade ettiler. En kalbi duyguları ile tüm Bayburtlu hemşerilerimize selamlarını, sevgilerini ve şükranlarını iletmemi söylediler. Bu selam, sevgi ve şükran hislerini Bayburtlu bir kardeşiniz olarak sizlere iletmekten de ayrıca mutluluk duyuyorum."

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal da, ziyaretleri “Deyim yerindeyse Ankara’da Bayburt rüzgârı esti1 şeklinde değerlendirdi.

Görüşmede Başbakan Davutoğlu’nun Bayburt’a olan ilgisini “Başbakanımızın Bayburt’a olan ilgisi baş başa görüşmemizde de ortaya çıktı. Başbakanımız, ‘Milletvekili kardeşimiz Bünyamin Bey, Ankara’daki çalışmaları ile Belediye Başkanımız Mete Memiş kardeşimiz Bayburt yerelindeki çalışmaları ile, İl başkanımız olarak sizlerin de çalışmalarıyla Bayburt geleceğin vizyon şehri olacaktır’ dedi” şeklindeki sözleriyle ifade eden Kobal, şu açıklamayı yaptı:

"Milletvekilimiz Bünyamin Özbek’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda cumhurbaşkanımız ile görüşmesi sırasında Ak Parti il başkanı olarak genel başkanımız, başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdik. Deyim yerindeyse Ankara’da Bayburt rüzgârı esti. Başbakanımız Davutoğlu Bayburt’a Dış İşleri Bakanı olarak geldi hemen ardından başbakan oldu. Başbakanımızın Bayburt’a olan ilgisi baş başa görüşmemizde de ortaya çıktı.

Başbakanımız, ‘Milletvekili kardeşimiz Bünyamin Bey, Ankara’daki çalışmaları ile belediye başkanımız Mete Memiş kardeşimiz Bayburt yerelindeki çalışmaları ile il başkanımız olarak sizlerin de çalışmalarıyla Bayburt geleceğin vizyon şehri olacaktır."

"Bayburt, bölgenin parlayan yıldızı olacak"

"Bayburt Sayın başbakanımız için çok önemli bir şehir, kadim bir şehir. Başbakanımızdan aldığımız samimi güçle Bayburt’ta gerek bürokrasi olarak, gerek sivil toplum kuruluşlarımız olarak, gerek teşkilat olarak, gerekse milletvekilimizin ve belediye başkanımızın da tüm çalışmalarıyla Bayburt’u 2023 vizyonuna taşıyacağız. Biz Bayburtlular olarak Ankara’da gerek bürokraside, gerek siyaseten çok güçlü durumdayız. Bugün milletvekilimiz Özbek, cumhurbaşkanlığı sarayında ben ise başbakanımız ile beraberim. Milletvekilimiz cumhurbaşkanımızla ben başbakanımızla Bayburt’un geleceğini konuşuyoruz. Milletvekilimizin çalışmalarıyla, belediye başkanımızın çalışmalarıyla bizim de onlara katacağımız güçle milletimizin bize verdiği emaneti layıkıyla yerine getireceğiz. Son dönemde sesinin gür çıktığı bir Bayburt, 2023 yılının ses getiren, huzuru ile Türkiye’ye örnek olan bir şehri olacak. Bayburt 2023 yılında bölgenin parlayan yıldızı olacak. Genel başkanımız ve başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, tüm Bayburtlu hemşerilerimize sevgilerini gönderdi. Yüce Rabbim dünyanın dört bir yanında bulunan Bayburtlu hemşerilerimizin ve kadim şehrimiz Bayburt’un birlik ve beraberliğini ve huzurunu bozmasın dedi"



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
singah 9 yıl önce

13 yildir ordalar her giden il baskani ve millet vekili ile fotoğraf cekilmekten baska ne yapildi Allah askina.hemserilerim size sesleniyorum bayburtta benim goremedigim neyi gordunuz. Ne diyeyim hak ettiğimizi yaşıyoruz. Uyumaya devam vesselâm.

Avatar
BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 yıl önce

bayburtun yıldız olması kısaca 5 tane,üç ilçenin bayburta bağlanması-demiryolunun
gelmesi-büyük bir müze açılması-hava yolu açılması-250 yataklı hastane ve acemi birliği
saygılarla başarılar.

Avatar
oktay güneri-ank @BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 9 yıl önce

çok güzel tesbitler,sn özbek ve kobal dikkate alırda,değerli yetkililere bildirirler,bayburt
için çok büyük şans!!!,esen kalınız

Avatar
Tuzcuzade Mah 9 yıl önce

Cumhurbaşkanımız selam gönderdi aleyküm selam. Başbakanımız kadim bir şehir oldugumuzuzu söyledi, biliyoduk zaten 13 yıldır öyle kandırılıyoruz. özbek ve kobal ikilisi yerlerini saglamlaştırmaya gitmişler. Haberde bayburtun yararına ne yapılmış icraat varmı yok kendizi kandırmayı bırakmadınız, bayburtluyu kandırmayı bırakın

Avatar
murat ali 9 yıl önce

Veysel mah. velisaban mah. ve de karsakal mah. bulunan sokak çeşmelerimizdeki suları kestiler yerıne sebeke suyu bağladılar bu mu ak belediyesi bumu dürüstlük bu mu adalet sizin ıcraatınız ya arkadaş bız buyuk beklentilerden vazgeçtik ta kaleardından tarımın ordan su taşımaya başladık bu soğukta bu kışta...rekor oyun karşılığı bu muydu sokakta akan suyumuzu geri verin allah aşkına !!!!

Avatar
bayburt69 9 yıl önce

cumhurbaşkanımızın selamına aleykümselamda sadede geldinizmi? hangi sorunumuzu anlattınız. demiryolu acemi birliyi başda olmak üzere ne aldınız sayın vekil?

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Vizyon ne demek? Anlamış mı ne olacak? Yoksa uzay üssümü kurulacak. Hatta başka dünyalardan uçan daireler burada üs mü oluşturacak.
Ben anlamadım da.

Avatar
mühyiddin ünver 9 yıl önce

sn vekil fotoğraf güzelde bayburtun tarihi eserleri komşu illerin depolarında çürümeye
yüz tutmuş,bu münasebetle bayburta acil olarak müzenin açılmasıdır,bu vazife sizin
asil göreviniz,dir ve olmalıdır.esen kal