Özbek ve Kobal seçim zaferini kutladı

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, partisinin Bayburt’ta yakaladığı yerel seçim başarısından dolayı oldukça mutlu.

Özbek ve Kobal seçim zaferini kutladı

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, partisinin Bayburt’ta yakaladığı yerel seçim başarısından dolayı oldukça mutlu. Seçimden 1 gün önce yaptığı basın toplantısında, seçim günü akşamı Ankara’ya dönebileceğini söyleyen Özbek, seçim gecesi Ankara’ya gitmekten vazgeçerek kutlamalara katıldı.

Seçime 1 gün kala yaptığı basın toplantısında “Bayburt’u 5-0 alacağız” diyerek iddialı konuşan ve de seçimden iddia ettiği gibi bir başarı ile çıkmanın mutluluğunu yaşayan Özbek, “genel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacağız” dedi.

Özbek; kutlamalar sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yaklaşık 3 aydır gecesini gündüzüne katan başta İl Başkanımız olmak üzere, Belediye Başkan adayımız, Belediye Başkanımız, partideki yönetici arkadaşlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, sandık başkanlarımız, Ak Parti üyelerimiz, partimize gönül veren tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Bayburt 2002’den beri ne yapıyorsa 2014 yılında da aynısını yapmıştır. İnşallah Sayın Başbakanımızın önderliğinde Bayburt’a hizmetlerimiz devam edecektir. Hızımız kesilmiyor. Ağustos ayındaki cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 genel seçimlerinde Bayburt’ta aynı başarıyı alacağız. Bayburt, yüzyıllardır milletin iradesine nasıl sahip çıktıysa bugün de milletin iradesine sahip çıkmıştır. Tüm Bayburtlu hemşerilerimi kutluyorum. Bu nezaketinizden dolayı, bu çalışmanızdan, bu başarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Kobal: “Pensilvanya patladı!”

Kutlamalara katılan bir diğer isim ise AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal oldu. Kobal; gecede kısa bir konuşma yaptı: 

“Pensilvanya patladı. Bayburt’a yakışır bir seçim oldu. Bu Bayburt Ak Parti teşkilatının başarısıdır. Hepinizden Allah razı olsun.”

NOT: Haber, Ak Parti yayın organlarından alınmıştır.

Anahtar Kelimeler:
Bünyamin özbekHakan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alperen 10 yıl önce

Adliyede sergilediğin performansımı bünyami

Avatar
Müşteba 10 yıl önce

Bn binnaz toprak t.b.m.m bayburt ttreni için önerge veriyor,siz bayburt m.vekili
özbek red oyu kullanıyorsunuz,neden??niçin.??,açıklama dahi yapmıyorsun,sizi
sn başbakana bildirdik,ve sizi kınıyoruz,bayburt halkıının hakkını ???

Avatar
Abbas Yolcu 10 yıl önce

Sayın vekilim, aynı taktik ve modelle çok seçim kazanırsınız, toprağın altını da unutmayalım, seçim kazandınız fakat çok şey kaybettiniz..... Pensilvanya değil ,Türkiye patladı bekleyin görün...Allah yardımcımız ola....

Avatar
Adalet 10 yıl önce

Aydıntepe secimlerinde yaptiginiz yaniniza kar kalmayacak ilahi adalet insallah yerini bulacak Allah inşallah bunu yanina kar koymayacak

Avatar
Musab 10 yıl önce

Bayburt teşkilatı nin başarisiymis pek :) güldüren insanı RTE aday oldu sizde konuştunuz ha bir de milletin emellerine farklı yöntemlerle çaldınîz:)

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

İki kafadar çıkmış açıklama yapmış. Allahtan korku diyorum, allahtan korku!

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Bayburt için vazgeçilmez olan treni bile getiremediniz. Neyin peşinde gidiyorsunuz

Avatar
MERVE 10 yıl önce

TAMAM TEBRİK EDİYORUZ KAZANDINIZ .AMA ARTIK İCRAAT YAPIN BAYBURTTA GÖZLE GÖRÜLEN NE VAR..YAZIK KAZANAN OTURUYO 5 YILDA BİZ YİYELİM DİYO....